Έκλεισε... την Λάρισα ο Πλεξίδας!

Έκλεισε... την Λάρισα ο Πλεξίδας!

Gazzetta team
Έκλεισε... την Λάρισα ο Πλεξίδας!

bet365

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Η ιστορική ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος και των δύο κυπέλλων Ελλάδος έγινε έρμαιο στα χέρια του Βαγγέλη Πλεξίδα που αποφάσισε την επ' αόριστον «αναστολή λειτουργίας» της ΠΑΕ!

Όλα τα είχαμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά πρόεδρο να αποφασίζει την επ' αόριστον διακοπή λειτουργίας της ίδιας του της ομάδας όχι! Το ζήσαμε και αυτό πλέον όμως, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω της οποίος ανακοινώνει αυτό που προείπαμε!

Ο πρόεδρος της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλίας, Βαγγέλης Πλεξίδας σαν να πρόκειται για ένα... παιχνιδάκι στα χέρια του, προχώρησε σε αυτή την απόφαση μετά τα τελευταία γεγονότα με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να σηκώνουν πανό κατά του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφασίζει την επ' αόριστον διακοπή των προπονήσεων της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καθώς και την επ' αόριστον διακοπή λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ.

Εκ της Διοικήσεως»

Άγνοια οι ποδοσφαιριστες...

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές δεν γνώριζαν τίποτα για την συγκεκριμένη εξέλιξη και ενημερώθηκαν μέσω των site και των μέσων κοινωνική δικτύωσης χωρίς να πιστεύουν αυτά που διαβάζουν!

Ο ένας ενημέρωνε τον άλλον και κανείς δεν μπορούσε να κατανοήσει την απόφαση αυτή από τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε, είναι πως η μόνη ενημέρωση που είχαν από την ομάδα ήταν αυτή από τον γενικό αρχηγό πως την Δευτέρα θα έχουν ρεπό...

Δηλώσεις έκανε για το θέμα ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος κάλεσε τους οπαδούς να αναλάβουν την Λάρισα!

Το gazzetta.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όσα έχει κάνει ο Πλεξίδας στην Λάρισα...

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα