Καλογιάννης: «Μας προβληματίζει η αναβολή»

Gazzetta team
Καλογιάννης: «Μας προβληματίζει η αναβολή»

bet365

Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, μίλησε για την αναβολή του πρωταθλήματος, εκφράζοντας των προβληματισμό του.

Το ενδεχόμενο να γίνουν εμβόλιμες αγωνιστικές για να βγει το πρόγραμμα, δεν απέκλεισε ο πρόεδρος της Football League Sp;row Kalogi;annhw.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Metrosport»:

«Η απόφαση πάρθηκε από την ΕΠΟ, με την ΚΕΔ να είναι αποφασισμένη να μην προβεί σε ορισμούς διαιτητών. Εμείς σαν αρχή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα συζητηθούν τα δεδομένα που υπάρχουν στο διοικητικό συμβούλιο και θα ακούσουμε τις απόψεις των ανθρώπων όλων των ομάδων».

Για το ενδεχόμενο εμβόλιμων: «Μας προβληματίζει το γεγονός γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι υπάρχει ήδη αναβολή αγωνιστικής και αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαστε πιεσμένοι χρονικά και σίγουρα είναι υπαρκτό και το ενδεχόμενο να ορίσουμε εμβόλιμες αγωνιστικές. Προκειμένου να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα και τα πλέι οφ και πλέι άουτ εντός χρονοδιαγράμματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα