Έγραψε ιστορία ο Ράμος!
Τον περασμένο Μάιο ο Ράμος, που έχει στην κατοχή του δίπλωμα οδήγησης από την Κολομβία, όμως έπρεπε να δώσει ξανά εξετάσεις για το ευρωπαϊκό, έδινε την τελευταία του συνέντευξη τύπου ως παίκτης της Χέρτα. Την ίδια στιγμή, όμως, έπρεπε να περάσει και από τις εξετάσεις για το δίπλωμα. Έτσι, αποφάσισε να στείλει έναν φίλο του να το κάνει, μόνο που εκείνος ήταν... λευκός!
Το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε, καθώς οι εξεταστές τον πέρασαν (!), μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν στη συνέχεια ότι ο Ράμος ήταν... αλλού! Την απίστευτη ιστορία είχε αποκαλύψει τότε η BZ και σήμερα (15/11) μπήκε τέλος, καθώς ο Κολομβιανός επιθετικός της Ντόρτμουντ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
