«Δεν είναι λύση η αναβολή» (pics)

«Δεν είναι λύση η αναβολή» (pics)

bet365

Τρεις παίκτες μιλούν στο gazzetta.gr για την αναβολή των πρωταθλημάτων. Θέμης Τζημόπουλος και Μιχάλης Γιαννίτσης συμφωνούν ότι δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα της βίας, ενώ ο Γιώργος Σαρρής της ΑΕΚ τόνισε ότι πρόκειται για "μια απόφαση που πρέπει να γίνει σεβαστή".

Το σημαντικότερο θέμα των ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποτελεί η επίθεση στον Ζωγράφο και η απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλει όλα τα πρωταθλήματα.

Το gazzetta.gr ήρθε σε επικοινωνία με τους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. Ο Θέμης Τζημόπουλος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιώργος Σαρρής της ΑΕΚ και ο Μιχάλης Γιαννίτσης του Αρη πήραν θέση για το θέμα. Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης τόνισε ότι πρέπει αυτή η απόφαση να γίνει σεβαστή.

Από την πλευρά τους οι Τζιμόπουλος και Γιαννίτσης τόνισαν ότι η διακοπή, δεν αποτελεί λύση.

Τζημόπουλος: «Ίσως να μην είναι αυτή η λύση»

«Καταδικάζω αυτό το γεγονός όπως και κάθε μορφή βίας. Πιστεύω ότι ίσως η λύση να μην είναι η διακοπή του πρωταθλήματος, δεν είναι αυτός ο τρόπος για να σταματήσεις αυτά τα περιστατικά. Διακοπή είχαμε και μετά τον ξυλοδαρμό στον άτυχο φίλο του Εθνικού και πάλι τα ίδια έγιναν. Είναι ένα επεισόδιο αυτό που θέλω να πιστεύω ότι δεν συνδέεται άμεσα με το ποδόσφαιρο. Δεν έγινε δηλαδή εντός αγωνιστικών χώρων» και στη συνέχεια στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι τονίζοντας:

«Οι παίκτες έχουν βρει έναν ρυθμό, οι ομάδες προετοιμάζονται για να παίξουν και έχουν κάνει το πρόγραμμά τους. Η λύση δεν είναι αυτή».

Σαρρής: «Σεβαστή απόφαση, να μηδενίσουμε αυτά τα περιστατικά»

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Σαρρή μας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι αρμόδιοι πήραν μια απόφαση, η οποία είναι σεβαστή. Πρέπει να μηδενίσουμε αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ο κόσμος, όπως σέβεται τους ποδοσφαιριστές έτσι πρέπει να κάνει και με τους διαιτητές. Δεν γνωρίζω αν είναι σωστή αυτή η λύση γι αυτό και υπάρχουν αρμόδιοι για να το κρίνουν αυτό. Σίγουρα, όμως,πρέπει να γίνει κάτι και να λήξει αυτό, έτσι ώστε να μην έχουμε άλλα τέτοια κρούσματα».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του η απόφαση αυτή αγωνιστικά είπε: «Είμαστε ομάδα που κάνουμε πρωταθλητισμό και κάτι τέτοιο δεν μας ευνοεί καθόλου. Αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή θα τελειώσουμε αργά φέτος και μη ξεχνάμε ότι είναι και τα πλέι οφ. Η Football League τελειώνει πολύ αργά, η Superleague ξεκινάει νωρίς και επειδή η ομάδα θα πάρει την άνοδο θα υπάρχει λίγος χρόνος ξεκούρασης. Επίσης, θα είναι σοβαρό πρόβλημα αν μπουν τα ματς Τετάρτη – Κυριακή γιατί το πρόγραμμα θα είναι φορτωμένο.

Όπως και να έχει οι αρμόδιοι κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας που είναι όπως και να εξελιχθεί το πρωτάθλημα να οδηγήσουμε την ομάδα στην άνοδο».

Γιαννίτσης: «Ουσιαστικά δεν θα βοηθήσει αυτή η απόφαση»

Από τη Football League 2, ο άσος του Αρη Μιχάλης Γιαννίτσης σχολίασε για το θέμα:

«Αυτά τα περιστατικά, εννοείται ότι είναι κατακριτέα, αλλά ουσιαστικά δεν θα βοηθήσει καθόλου αυτή η απόφαση.

Αν απομονώσουμε μόνο τον Άρη, στόχος μας είναι να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να νικάμε. Αν τελικά υπάρξει αναβολή θα είναι καλό. Έχουμε νέο προπονητή και έτσι θα μπορούμε να δουλέψουμε πιο πολύ πάνω στη φιλοσοφία του και να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. »

 

Τελευταία Νέα