Τα καλύτερα «σερβιρίσματα» του Τσάβι (vids)

Τα καλύτερα «σερβιρίσματα» του Τσάβι (vids)

Gazzetta team
Τα καλύτερα «σερβιρίσματα» του Τσάβι (vids)

bet365

Έχει δηλώσει πως «τρέφεται» από τις ασίστ. Όπως ο κάθε επιθετικός θέλει να σκοράρει, έτσι αυτός θέλει να «σερβίρει». Ο Τσάβι διάλεξε τις αγαπημένες του ασίστ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.

Ο Ισπανός χαφ της Μπαρτσελόνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Μέσο, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαι τυχερός που έχω παίξει σε μεγάλους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και νομίζω ότι οι καλύτερες μου ασίστ έχουν έρθει σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά και στον τελικό του Euro 2012. Θα ήθελα πάρα πολύ να σκοράρω και να πανηγυρίσω, αλλά για μένα οι ασίστ είναι... σαν γκολ».

Για την ασίστ στον τελικό του τελευταίου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έγινε ξεκάθαρο. Ήταν η πάσα στον Ζόρντι Άλμπα που διπλασίασε τα τέρματα της εθνικής ομάδας της Ισπανίας στην εμφατική νίκη με 4-0 επί της Ιταλίας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου.

Τώρα, όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ήταν ξεκάθαρος.

Έχει σίγουρα μια εκπληκτική σέντρα στον Λιονέλ Μέσι, στον μεγάλο τελικό του 2009 στη Ρώμη, στο 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και μια έξυπνη ασίστ στον Πέδρο, στο πρώτο γκολ των «μπλαουγκράνα» όταν κατέκτησαν ξανά την κορυφή της Ευρώπης με το 2011 με το 3-1 επί των «κόκκινων διαβόλων».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα