Πρόστιμα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο
Τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής ανακοίνωσε σήμερα η Σούπερ Λίγκα. Για την 10η αγωνιστική οι ΠΑΟΚ και Πανιώνιος τιμωρήθηκαν με χρηματικές ποινές για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους. Για την 8η αγωνιστική εκκρεμούσε η υπόθεση του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να τιμωρούνται για τον ίδιο λόγο με την ίδια ποινή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριρφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή χιλίων επτακοσίων ευρώ.
Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της :συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 8η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
