Οι τρεις «μεταγραφές» του Μίτσελ (vids)

Οι τρεις «μεταγραφές» του Μίτσελ (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Οι τρεις «μεταγραφές» του Μίτσελ (vids)

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει πολύ σε τρεις εσωτερικές μεταγραφές, εκ των οποίων η μία ήδη του βγαίνει για τα καλά. Διαβάστε το γιατί.

Η πρώτη σημαντική εσωτερική μεταγραφή του Μίτσελ του βγήκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αυλωνίτης έμελλε να αποδειχθεί ο πλέον καθοριστικός παίκτης με την κεφαλιά του και το γκολ στο Καραϊσκάκη. Έκτοτε και οι χρόνοι συμμετοχής του έχουν ανέβει αισθητά και σκόραρε και πάλι με κεφαλιά με τον Πανθρακικό. Ο πρώην στόπερ του Πανιωνίου μπορεί να μην είναι... φαντεζί παίκτης, αυτός που θα ξεσηκώσει την κερκίδα, όμως την κέρδισε με το... καλημέρα. Και με το τέρμα που έβαλε στο ντέρμπι και με την εν γένει αγωνιστική συμπεριφορά του και την ταπεινότητά του και με το θετικό πρόσημο που δείχνει κάθε φορά που αγωνίζεται. Άλλωστε το δίδυμο Μποτία-Αυλωνίτης είναι κάτι που έχει στο μυαλό του για την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για αρκετά από τα επόμενα ματς ο Μίτσελ.

O Αυλωνίτης ήδη στο πρωτάθλημα έχει φτάσει στις 6 συμμετοχές και τα 481 λεπτά και ενώ έχει το απόλυτο σε αναλογία γκολ κα τελικών προσπαθειών! Σε δύο τελικές μετράει δύο γκολ. Πέραν του Αυλωνίτη όμως ο Ισπανός ετοιμάζει ακόμα δύο εσωτερικές μεταγραφές. Η μία είναι ο Σιόβας, που έχει αγωνιστεί ελάχιστα φέτος. Θα αποτελέσει μία ακόμα λύση για την άμυνα. Και μία πολύ καλή μάλιστα. Ο υγιής και δυνατός Σιόβας είναι ότι καλύτερο διαθέτει στα μετόπισθέν του ο Ολυμπιακός. Αρχηγός πια της ομάδας, σταθερότατος και άκρως αξιόπιστος. Μετά την διακοπή θα είναι απόλυτα έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του. Ο Μίτσελ έχει εκδηλώσει με κάθε τρόπο την ανυπομονησία του για την πλήρη επάνοδό του και ενώ τον προορίζει για βασικό για αρκετούς αγώνες εφόσον βρεθεί στο επίπεδο που πρέπει.

Υπάρχει όμως και η... προσθήκη για την γραμμή κρούσης. Ο Μπενίτες που έρχεται φορτσάτος και ο οποίος λόγω των προβλήματων που είχε δεν έχει καταφέρει να παίξει παρά λίγο. Παρόλα αυτά έχει ήδη βρει δίχτυα. Έχοντας μπει πια για τα καλά σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς και δείχνοντας πως έχει βρει τον πολύ καλό του εαυτό μετά τον τραυματισμό του ο Μπενίτες θα αποτελέσει ένα έξτρα όπλο. Είναι ένας φορ που πιστεύει πολύ ο Μίτσελ, που έχει ικανότητες και ταλέντο και ο οποίος μπορεί να προσφέρει αισθητά στο σκοράρισμα στην συνέχεια. Εξάλλου είναι σαφές πως με τις πολλές υποχρεώσεις που έχει ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάθε δυνατή βοήθεια και ειδικά στράικερ που είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά όπως ο Παραγουανός διεθνής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα