Μπενίτες... on fire!

Μπενίτες... on fire!

Δημήτρης Τομαράς
Μπενίτες... on fire!

bet365

Σούπερ Μπενίτες ενόψει της συνέχειας! Ο Παραγουανός άσος στο εσωτερικό φιλικό στο Ρέντη έβαλε τρία γκολ και έδειξε σε πλήρη ετοιμότητα για την Ξάνθη!

Στο φιλικό στο Ρέντη ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και παίκτες των Ακαδημιών του Ολυμπιακού ο Μπενίτες φανέρωσε την εκτελεστική του δεινότητα, σκοράροντας τρεις φορές. Ο Παραγουανός βρίσκει τα πατήματά του για τα καλά και θα είναι δεδομένα πανέτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη που θα ακολουθήσει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Το βασικό για τον Χόρχε Μπενίτες δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο που αναμφίβολα δεν είχε μεγάλο συντελεστή δυσκολίας αλλά για το γεγονός πως ο διεθνής άσος δείχνει να είναι πολύ καλά. Το άλλο τέρμα των ποδοσφαιριστές του Μίτσελ για το τελικό 4-0 έβαλε ο Διαμαντάκος. Στο προπονητικό σκέλος οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν από την Παρασκευή τριήμερο ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα