Νίνης: «Μου αρέσει στον Παναθηναϊκό»

Νίκος Ρόλλας
Νίνης: «Μου αρέσει στον Παναθηναϊκό»

bet365

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από την Πάρμα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Σωτήρης Νίνης.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και το όνομα του Σωτήρη Νίνη κέντρισε και πάλι το ενδιαφέρον στην Ιταλία. Ο διεθνής μέσος του «τριφυλλιού» μίλησε στο Tuttomercato για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου στην Πάρμα, αλλά και το πως νιώθει που γύρισε στην ομάδα που τον ανέδειξε.

«Σέβομαι αρκετά τον Λεονάρντι, αλλά με τον προπονητή δεν τα πηγαίναμε καλά», τόνισε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα βοηθούσε την ομάδα αν θα άλλαζε ο προπονητής.

«Φυσικά... Η ομάδα είναι τελευταία. Όταν έφτασα στην Πάρμα έπαιζα καλά. Μετά δεν κατάλαβα γιατί ο Ντοναντόνι με έβαζε για δύο ή τρία λεπτά στα παιχνίδια. Αυτό δεν ήταν εύκολο. Ακόμη και πέρυσι όταν μου είπαν να πάω δανεικός, είπα όχι και αποφάσισα οτι πρέπει να βρεθεί μία λύση. Είτε να μείνω ελεύθερος, είτε να μείνω στην Πάρμα και να μην παίζω. Είπα λοιπόν στον Λεονάρντι οτι δεν θέλω χρήματα... Απλά να με αφήσουν ελεύθερο».

Όσο για το πως νιώθει που επέστρεψε στο «τριφύλλι»; «Είμαι χαρούμενος, μου αρέσει το περιβάλλον... Πραγματικά όλα είναι καλά», ενώ για το αν θα επέστρεφε στην Serie A, απάντησε: «Αγαπάω την Ιταλία, αλλά τώρα δεν ξέρω... Το πρωτάθλημα στηρίζεται πολύ στην τακτική, κάνεις πολύ δουλειά στο γυμναστήριο, αλλά εγώ δεν θέλω να μένω μόνο σε αυτό. Μου αρέσει να παίζω, να ακουμπάω την μπάλα. Να μην είμαι μόνο στο γυμναστήριο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα