Νίκολιτς: «Τεράστια ομάδα η ΑΕΚ»

Νίκολιτς: «Τεράστια ομάδα η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Νίκολιτς: «Τεράστια ομάδα η ΑΕΚ»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην ΑΕΚ ο Νεμάνια Νίκολιτς, τονίζοντας πως είναι ενήμερος για το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το ματς της Ουγγαρίας με την εθνική Ελλάδος.

«Πληροφορήθηκα κι εγώ το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είναι μεγάλη μου τιμή. Ο μάνατζέρ μου χειρίζεται αυτά τα θέματα. Έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια με τη Βιντεότον και δύο σημαντικά με την εθνική ομάδα. Αυτήν τη στιγμή θέλω να επικεντρωθώ σε αυτά τα ματς. Αργότερα θα δούμε τι μπορεί να συμβεί» δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα «SportDay» ο Μαγυάρος επιθετικός, ο οποίος έδειξε να είναι και αρκετά ενημερωμένος για την Ένωση: «Είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με σπουδαία ιστορία. Με πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα και σίγουρα πρόκειται για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό κλαμπ. Γνωρίζω πως αυτήν τη στιγμή αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, αλλά σίγουρα του χρόνου θα επιστρέψει πάλι στην πρώτη. Και ελπίζω να συμβεί αυτό. Γνωρίζω πως η ΑΕΚ έχει από τους πλέον φανατικούς οπαδούς στην Ελλάδα. Έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της που την ακολουθεί πιστά σε όλα τα παιχνίδια. Είναι πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές, δεν τους αφήνουν ποτέ μόνους τους και τους στηρίζουν σε όλα τα γήπεδα. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».

Ερωτηθείς για το «φλερτ» με την ΑΕΚ προ τριετίας, απάντησε: «Από τότε έχουν συμβεί πολλά πράγματα. Πραγματικά δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε συμβεί. Θυμάμαι για το τότε ενδιαφέρον, αλλά δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες».

Σε ότι αφορά την φιλοδοξία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, εξήγησε: «Στόχος μου είναι να εξελίσσομαι και να αγωνίζομαι πάντα σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να διατηρείς αυτό το υψηλό επίπεδο όταν αγωνίζεσαι για 5 συνεχόμενα χρόνια. Ειδικά στο επίπεδο πρωταθλητισμού που κάνει η Βιντεότον. Πάντα έλεγα πως αν μου δοθεί μια ευκαιρία που θα με βοηθήσει να εξελιχθώ, τότε θα την εκμεταλλευτώ».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της Ουγγαρίας με την εθνική Ελλάδος στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro, σημείωσε: «Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τη Φινλανδία. Για το παιχνίδι με την Ελλάδα, είναι σημαντικό για εκείνη, αλλά εξίσου σημαντικό για εμάς. Περιμένω δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά όπως προείπα, αυτήν τη στιγμή προέχει το ματς με την ευκαιρία».

Τέλος, κληθείς να μιλήσει για το αγωνιστικό του στιλ, είπε: «Νομίζω πως δεν είμαι ο κατάλληλος για να περιγράψω τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου δίνονται. Παίρνω καλές θέσεις μέσα στην περιοχή και έχω καλό ένστικτο του γκολ. Αυτό είναι που με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής και αυτό πιστεύω ότι είναι το δυνατό μου σημείο. Ωστόσο, προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς σε όλους τους τομείς και γι' αυτό δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα