Αργεντινή - Κροατία 2-1

Gazzetta team
Αργεντινή - Κροατία 2-1

bet365

Η Αργεντινή σπατάλησε μία ντουζίνα ευκαιρίες, όμως στο τέλος έκανε την ανατροπή και έφτασε δίκαια στη νίκη με 2-1 επί της Κροατίας.

Σημαντικό φιλικό στο Boleyn Ground στο Λονδίνο, όπου η Αργεντινή αντιμετώπισε την Κροατία. Οι παίκτες του Τάτα Μαρτίνο ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, σπατάλησαν πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες και στο τέλος έκαναν την ανατροπή.

Το ματς ξεκίνησε με τους Κροάτες να βρίσκουν γρήγορα δίχτυα. Στο 11' ο Κόβατσιτς έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε την ασίστ στον Σαμπρίνι, που με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. Η συνέχεια βρήκε τους Αργεντίνους να κυριαρχούν και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες με τους Αγουέρο (21', 23'), Ντι Μαρία (22') και Μέσι (36'). Η αστοχία τους, όμως, ήταν πραγματικά ανεπανάληπτη και παρά τους ωραίους συνδυασμούς, το 0-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με γκολ για την Αργεντινή. Στο 49' ο Ανσάλντι έκανε το σουτ εκτός περιοχής και αφού η μπάλα βρήκε στο... χέρι του Αγουέρο, που κοιτούσε αλλού, κατέληξε στα δίχτυα του Κάλινιτς για το 1-1. Η εικόνα δεν άλλαξε, με τους τυπικά γηπεδούχους να πιέζουν και να φτάνουν στην ανατροπή στο 57'.

Ο Κάλινιτς ανέτρεψε τον Αγουέρο εντός περιοχής, ο διαιτητής Μάρινερ έδωσε το καθαρό πέναλτι και ο Μέσι από την άσπρη βούλα έκανε το 2-1 για το 45ο του γκολ με την Σελέστε. Η συνέχεια βρήκε τους Τέβες (70') και Μασκεράνο (74') να δίνουν συνέχεια στο κρεσέντο των χαμένων ευκαιριών, με τον Μέσι να το ολοκληρώνει στο 80', όταν η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κάλινιτς, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Αργεντινή (Τάτα Μαρτίνο): Ρομέρο, Φάτσιο, Ανσάλντι (77' Σίλβα), Βερχίνι, Σαμπαλέτα, Μασκεράνο, Πέρες, Μπανέγα (71' Περέιρα), Μέσι, Ντι Μαρία (77' Λαμέλα), Αγουέρο (62' Τέβες)

Κροατία (Νίκο Κόβατς): Κάλινιτς (89' Βάργκιτς), Λέοβατς, Γιεντβάι, Λέσκοβιτς (84' Μίτροβιτς), Βρσάλικο, Μπαντέλι, Σαμπρίνι (65' Γιάγιαλο), Κόβατσιτς (46' Χαλίλοβιτς), Άντολιτς, Μίλιτς (71' Τόμετσακ), Τσοπ (84' Ρογκ)

 

Τελευταία Νέα