Παντελής: «Έβγαλα πικρία...»

Gazzetta team
Παντελής: «Έβγαλα πικρία...»

bet365

Για την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά και τις δηλώσεις του που ακολούθησαν, μίλησε ο Νίκος Παντελής, με τον τεχνικό του ολυμπιακού Βόλου να μην κρύβει την πικρία του.

Τους λόγους που εξέφρασε πικρία στις δηλώσεις του μετά την νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, εξήγησε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντελής, που τόνισε πως κάποια πράγματα έγιναν άσχημο και άκομψο τρόπο.

«Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα νίκησε έναν μεγάλο αντίπαλο. Και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που για πρώτη φορά παίξαμε πλήρεις. Έβγαλα μια πικρία, ναι. Είμαι τόσα χρόνια στους πάγκους και θεώρησα ότι έγιναν κάποια πράγματα με άκομψο τρόπο. Είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Παραμένω κανονικά, απλώς κάποια πράγματα δεν έγιναν με τον σωστό τρόπο», τόνισε και συνέχισε:

«Το καλοκαίρι συμφώνησα και εγώ και μειώσαμε αρκετά το μέσο όρο ηλικίας. Πλέον μετά βίας ξεπερνά τα 24 χρόνια. Το εγχείρημα αυτό είναι σωστό. Όταν η ομάδα είναι κομπλέ είναι καλή. Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα κρίνεται κάπως καλή», τόνισε.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα