«Ο Πέρεθ δεν ήθελε τον Ρονάλντο!»

Gazzetta team
«Ο Πέρεθ δεν ήθελε τον Ρονάλντο!»

bet365

Ο προκάτοχος του Φλορεντίνο Πέρεθ, Ραμόν Καλδερόν, τόνισε ότι ο νυν πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελα αρχικά τον Ρονάλντο, ο οποίος προσφέρθηκε στη Μπαρτσελόνα αλλά... ήθελε μόνο τους Μαδριλένους.

«Όταν ο Φλορεντίνο έγινε πρόεδρος και ήρθε στο σύλλογο ήθελε να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις. Θεωρούσε ότι ήταν πολύ ακριβός. Ήξερε ότι ήταν καλός παίκτης, αλλά θεωρούσε ότι δεν άξιζε αυτά τα χρήματα. Αυτό ήταν το πρόβλημα που είχε στην αρχή με τον Ρονάλντο, ο οποίος το ήξερε», τόνισε ο Καλδερόν.

Στη συνέχεια, έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες : «Ήταν να έρθει τη σεζόν 2008-09. Με πήρε τηλέφωνο λέγοντάς μου "πρόεδρε συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να φύγω φέτος, έχω μια δέσμευση με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είναι σαν πατέρας μου επαγγελματικά. Μην στεναχωριέσαι, θα έρθω τον επόμενο χρόνο.

Διαπραγματεύτηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 80 εκατομμύρια. Ο Φέργκιουσον είναι ψυχωμένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν του αρέσουμε πολύ. Είπε "Όχι, ο Κριστιάνο θα φύγει, αλλά όχι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τον προσέφεραν στη Μπαρτσελόνα και σε άλλα κλαμπ. Η Μπάρτσα είπε "οκ, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε αυτά που θέλετε. Το σημαντικό είναι ότι ο παίκτης είπε "όχι, στη Ρεάλ Μαδρίτης ή πουθενά....»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα