«Και μόνο που προπονείσαι στον Ολυμπιακό βελτιώνεσαι»

«Και μόνο που προπονείσαι στον Ολυμπιακό βελτιώνεσαι»

Δημήτρης Τομαράς
«Και μόνο που προπονείσαι στον Ολυμπιακό βελτιώνεσαι»

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης βλέπει τους χρόνους συμμετοχής του να ανεβαίνουν και τον ίδιο να βελτιώνεται και μόνο που προπονείται στον Ολυμπιακό, όπως τονίζει σχετικά.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός μέσος τόνισε μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό: «Ήταν μια ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ με τον Πανθρακικό και να δείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτό το ρόστερ. Νομίζω ότι προσπάθησα για να παρουσιάσω το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στον προπονητή μου και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Έχω ακόμα πολλά να δείξω. Έχουμε τις δυνατότητες κι αν είμαστε όπως με τον Πανθρακικό, δεν θα έχουμε κανένα θέμα, και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος. Και μόνο το να κάνεις προπονήσεις με αυτούς τους παίκτες και γενικά με την ομάδα του Ολυμπιακού σε βελτιώνει. Σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις καλύτερος. Η συμμετοχή μου δίνει ακόμα περισσότερη ψυχολογία για να συνεχίσω να δουλεύω, έτσι ώστε να είμαι σε υψηλό επίπεδο και να βοηθάω την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα