«Καθίστε να παίξουμε και με τον Μήτρογλου!»

Αντώνης Καλκαβούρας
«Καθίστε να παίξουμε και με τον Μήτρογλου!»

bet365

Ο μέχρις στιγμής κορυφαίος τερματοφύλακας της Superleague, Άντριου Χογκ, αποκαλύπτει στο gazzetta.gr το μυστικό της καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος, βαθμολογεί επιθετικούς και γκολκίπερ και μιλάει για μία ζωή περιτριγυρισμένη από την θάλασσα!

Ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Καλλονής, μετά από μία εξαιρετική στο κυπριακό πρωτάθλημα (Παραλίμνι) και αφότου συμβουλεύτηκε τον φίλο του συμπαίκτη του στην Εθνική Μάλτας, Αντρέ Σκέμπρι, που αγωνίστηκε παλιότερα στον Πανιώνιο. Αν και όπως ο ίδιος δήλωσε, μιλώντας στο gazzetta.gr, για την καριέρα του θα πήγαινε μέχρι την Σιβηρία!

Ο λόγος για τον Άντριου Χογκ, που είναι η μέχρι στιγμής μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη στη Σούπερλίγκα, υπό την έννοια ότι πριν από λίγους μήνες, ήρθε “άγνωστος” και μετά από τις πρώτες 9 αγωνιστικές, είναι 3ος καλύτερος στις αποκρούσεις (με 30, πίσω από τον Λόρια του ΟΦΗ και τον Τσέρνι του Εργοτέλη), αλλά επειδή έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ σε 9 αγώνες (σε αντίθεση με τους άλλους δύο που έχουν “μετρήσει” από 13 και 11 αντίστοιχα), δικαίως “κερδίζει” τον άτυπο τίτλο του πολυτιμότερου τερματοφύλακα του ελληνικού πρωταθλήματος.


«Συνδυασμός πολλών πραγμάτων, η πορεία μας!»

Λίγες ώρες μετά την τελευταία εντυπωσιακή εμφάνισή του στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου κόντρα στον Πανιώνιο, “κατέβασε τα ρολά”, το gazzetta.gr τον εντόπισε στη Βαλέτα και είχε την ευκαιρία να καταγράψει τις απόψεις του για την έως τώρα αγωνιστική παρουσία της Καλλονής. «Για μένα ήταν μεγάλη πρόκληση να συμμετάσχω στο ελληνικό πρωτάθλημα και πραγματικά πιστεύω ότι άργησα να φύγω από την Μάλτα, όπου το ποδόσφαιρο είναι ημιεπαγγελματικό και δεν προσφέρει ευκαιρίες για μία αξιόλογη καριέρα. Στην Superleague κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και στην μέρα της, κάθε ομάδα μπορεί να γίνει επικίνδυνη και να κάνει ζημιές. Δεν μπορώ να πω ότι η έως τώρα πορεία της ομάδας μου συνιστά έκπληξη και σίγουρα αποτελεί συνέχεια της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε το καλοκαίρι στον σχεδιασμό του ρόστερ από την διοίκηση και τον προπονητή και στην προετοιμασία από το τεχνικό επιτελείο.», μας είπε αρχικά ο 29χρονος διεθνής Μαλτέζος πορτιέρο, που επέστρεψε στην πατρίδα του για να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του, η οποία, την Κυριακή (16/11) θα παίξει εκτός έδρας με την Βουλγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016.


«Ας κάνουμε και φέτος ένα θαύμα!»

«Το ποδόσφαιρο είναι απλό, δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές! Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση, έχουμε την τύχη να διαθέτουμε έναν πολύ έμπειρο προπονητή με μεγάλες παραστάσεις, ο οποίος δίνει μεγάλη έμφαση στην σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας. Σαν σύνολο έχουμε αμυντικογενή προσανατολισμό και όλοι οι παίκτες συνεργαζόμαστε άψογα, με πρώτο στόχο να κρατήσουμε τους αντιπάλους μακριά από την περιοχή μας. Συν τοις άλλοις, έχουμε μία πολύ δυνατή έδρα και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας στο Στάδιο “Ταρλάς”, μας δίνει μεγάλη δύναμη και είναι ένας από τους λόγους, που το γήπεδό μας είναι απόρθητο! Παρ' όλα αυτά, διατηρούμε χαμηλούς τόνους, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν ξεχνάμε ότι ο βασικός στόχος είναι να κάνουμε την ομάδα της Καλλονής γνωστή, να δημιουργήσουμε δηλαδή ένα όνομα, το οποίο θα θυμίζει στους ποδοσφαιρόφιλους ότι η δουλειά που γίνεται στη Μυτιλήνη δεν είναι αμελητέα! Πέρυσι, που η Καλλονή εξασφάλισε την παραμονή της, παίζοντας όλη τη χρονιά εκτός έδρας, έγινε ένα θαύμα, γιατί όχι να μην πετύχουμε άλλο ένα και φέτος...», επεσήμανε ο Άντριου Χογκ, που αν και ακόμη δεν έχει παίξει εναντίον του Ολυμπιακού, έχει ήδη ξεχωρίσει τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ρομπέρτο.


«Ανυπομονώ για το ματς με τον Ολυμπιακό!»

«Ο επιθετικός παίκτης που μου έχει κάνει την καλύτερη εντύπωση, ως τώρα, είναι ο Μλάντεν Πέτριτς του Παναθηναϊκού. Φυσικά, ξέρω και εκτιμώ ιδιαίτερα και τον Μπεργκ, που δεν έπαιξε εναντίον μας, αλλά προτιμώ να κλείνω τα αυτιά μου στα εγκώμια που ακούω κατά καιρούς για την απόδοσή μου, γιατί ακόμη δεν έχουμε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στον οποίο κατά την άποψή μου παίζει ο πιο ικανός και επικίνδυνος σέντερ-φορ του πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μήτρογλου. Ας κρατήσω ανέπαφη την εστία και κόντρα στους πρωταθλητές και μετά θα δεχθώ με χαρά οποιοδήποτε τιμητικό σχόλιο για την αξία μου! Περιμένω πως και πως αυτό το ματς, γιατί θα συναντήσω και τον Ρομπέρτο που είναι ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ στην Ευρώπη!», σχολίασε τερματοφύλακας της Καλλονής που αν και νησιώτης (από τα πέντε του ζει στην Μάλτα, πέρυσι έπαιξε στην Κύπρο, ενώ φέτος ζει στη Μυτιλήνη), δεν δηλώνει λάτρης των θαλασσινών και των ψαριών, αλλά λατρεύει να ανοίγει το παράθυρο και να αγναντεύει το... απέραντο γαλάζιο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα