Επιστροφή Χαλκιά στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή Χαλκιά στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Επιστροφή Χαλκιά στον Παναθηναϊκό

bet365

Εκτός από τον Λεωνίδα Βόκολο και ο Κώστας Χαλκιάς αναμένεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας πόστο στην ακαδημία της ομάδας.

Ακόμα ένας παίκτης που φόρεσε για αρκετά χρόνια τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, πρόκειται να επιστρέψει στην “πράσινη” οικογένεια, αλλά από μία διαφορετική θέση. Η αρχή έγινε με τον Τάκη Φύσσα, η συνέχεια πρόκειται να δοθεί με τον Λεωνίδα Βόκολο, με τον οποίο οι συζητήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η συνέχεια περιλαμβάνει το όνομα του Κώστα Χαλκιά σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Η υπόθεση του άλλοτε πορτιέρο της ομάδας βρίσκεται μερικά βήματα πιο πίσω από αυτή του Βόκολου, αν ωστόσο δεν υπάρξει κάποια εμπλοκή, θα δώσει κι εκείνος τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου το προσεχές διάστημα, αναλαμβάνοντας πόστο στην ακαδημία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα