Μαντούρο: «Να μην χαλαρώσουμε»

Μαντούρο: «Να μην χαλαρώσουμε»

Απόστολος Παγώνης
Μαντούρο: «Να μην χαλαρώσουμε»

bet365

Ο Χέντβιγκες Μανούρο μίλησε στο gazzetta.gr για την ήττα με τον Παναθηναϊκό, για την διακοπή στο Πρωτάθλημα, αλλά και για την σηνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ολλανδός μέσος αρχικά απάντησε για την διαφορά που μειώθηκε στους δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό.
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά και δύσκολο για την ομάδα και εξίσου σημαντικό ήταν να πάρουμε την νίκη για να διατηρήσουμε τη διαφορά των πέντε βαθμών. Πλέον η διαφορά έχει πέσει στους δυο. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε πλέον και επομένως πρέπει να παλέψουμε και να πάρουμε τις νίκες στα επόμενα παιχνίδια μας».

Για τα λάθη που έγινα στο ματς Παναθηναϊκό είπε τα εξής: «Πιστεύω ότι τα λάθη έγιναν όταν εμείς πιέζαμε για να σκοράρουμε. Και τα δυο γκολ έτσι τα δεχθήκαμε. Για παράδειγμα όταν ισοφαρίσαμε, πιέσαμε πολύ, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε την αντεπίθεση όπως και στο πρώτο του γκολ και σκόραρε. Εκεί νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθούμε».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε τα εξής: «Απλά αισθάνομαι καλά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και είμαι έτοιμος να παίξω. Απλά με απόφαση του προπονητή δεν αγωνίστηκα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ελπίζω να παίξω μετά την διακοπή του πρωταθλήματος».

Για την διακοπή που υπάρχει στο Πρωτάθλημα και να θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής: «Χρειαζόμαστε να επιστρέψουν υγιείς οι παίκτες που είχαν ή έχουν προβλήματα τραυματισμών. Τους χρειαζόμαστε όλους καθώς μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου έχουμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια για το Europa και το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα από εδώ και πέρα».

Αν θεωρεί πως αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα θα φέρει μια αμφισβήτηση στην ομάδα είπε:
«Δεν το γνωρίζω αν θα μας επηρεάσει ψυχολογικά. Προσωπικά δεν μου αρέσει να χάνω και πάντα στεναχωριέμαι. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να απογοητευτούμε. Η ομάδα παραμένει πρώτη στο πρωτάθλημα ενώ και στο Europa εξαρτάται από εμάς αν θα περάσουμε αρκεί να κάνουμε δυο νίκες. Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα αυτό με τον Παναθηναϊκό αλλά θα πρέπει να έχουμε πάντα θετική σκέψη».

Τελειώσατε από έναν μαραθώνιο με συνεχόμενα παιχνίδια, όμως μετά την διακοπή ο Γολγοθάς θα συνεχιστεί. Ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να ανταποκριθεί με συνεχόμενες νίκες;
«Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες και όχι μόνο έντεκα. Είναι αδύνατον να παίξει μια ενδεκάδα όλα τα παιχνίδια. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί εκ των πραγμάτων. Επομένως και με την επιστροφή των τραυματιών και όλοι οι παίκτες που είμαστε στο ρόστερ πρέπει να ετοιμαστούμε για αυτό τον μαραθώνιο αγώνων».

Επειδή έζησες τον ΠΑΟΚ και πέρσι ποια η διαφορά της ομάδας με την περσινή;
«Υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα φέτος. Έχουν φύγει κάποιοι ποδοσφαιριστές το Καλοκαίρι, έχουν αποκτηθεί κάποιοι άλλοι. Φέτος είμαστε πιο ομάδα από ότι πέρσι και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ που γέμισε την Τούμπα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο τέλος παρά την ήττα ο κόσμος σας χειροκρότησε. Πιστεύεις πως αυτή η κίνηση είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών σας από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και σήμερα…
«Δουλεύουμε σε κάθε ματς σκληρά. Ο κόσμος το βλέπει αυτό. Βλέπει ότι δεν παλεύουμε ένα ή δυο ματς αλλά όλα τα ματς από την αρχή της σεζόν. Ο κόσμος το αναγνωρίζει και γι' αυτό μας χειροκρότησε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα