Παντελής: «Δεν είμαι μόνιμος στον Βόλο»

Παντελής: «Δεν είμαι μόνιμος στον Βόλο»

bet365

Στους παίκτες ανήκει η νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, όπως τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντελής.

Την πικρία του για όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες, εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, που μίλησε μετά την νίκη επί της ΑΕΛ και τόνισε πως παλεύει για το καλό της ομάδας και δεν έχει θέμα να φύγει, άμα χρειάζεται.

Αναλυτικά:

«Όλη την εβδομάδα είχε χαρακτηριστεί το ματς ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Αν σήμερα η ομάδα δεν κέρδιζε, θα έμενε πολύ πίσω από το στόχο. Ήταν παιχνίδι υπομονής, ρισκάραμε πάρα πολύ που έπαιξαν ύστερα από τραυματισμό οι Ρόκας και Κορνελάτος. Αλλά το ρίσκο είναι απαραίτητο. Αυτά τα μεγάλα παιχνίδια τα παίρνουν παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα.

Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν ουσιαστικοί και δεν ήμασταν τόσο επικίνδυνοι όσο είχαμε σχεδιάσει. Στο β' ημίχρονο είχαμε μεγαλύτερη ψυχραιμία, καλύτερες πλαγιοκοπήσεις, ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι. Για εμένα η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές. Η νίκη ανήκει στην πόλη γιατί ξέρω ότι υπάρχουν οι διαφορές με τη Λάρισα. Για εμάς είναι καλό μάθημα. Όπως δεν πανικοβληθήκαμε από την ήττα στη Ζάκυνθο και την ισοπαλία στον Αγροτικό Αστέρα, τώρα δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε σοβαροί και θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο.

Εγώ δεν είμαι μόνιμος εδώ στο Βόλο, ούτε έχω πρόβλημα να φύγω και σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί. Δεν έχει γίνει κάτι αλλά κάποιοι ξέρουν τι έχει γίνει... Εγώ παλεύω για να πάει καλά η ομάδα. Επειδή είναι μέρα χαράς, δεν θέλω να το χαλάσω. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και τον κόσμο που μας βοήθησε. Συγχαρητήρια και στη Λάρισα που είναι μια μεγάλη ομάδα. Εμείς να κρατήσουμε σκυμμένα κεφάλια για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το στόχο της ανόδου.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για εμένα έπαιξε ρόλο η υπομονή που είχαμε, δεν πανικοβλήθηκαμε, χτίσαμε τη νίκη μας πάνω στην υπομονή, ήταν η πρώτη φορά που δεν βιαζόμασταν να κάνουμε επιθέσεις. Είχαμε ηρεμία, γύρισε η μπάλα σε πιο αργό τέμπο, βρεθήκαμε σε θέση βολής γιατί είχαμε κατοχή της μπάλας».

Σε σχετική ερώτηση για τον Καρρά δήλωσε: «Από τον τραυματισμό του είναι μια χαρά. Μπήκε στην αποστολή, θα κοιτάξουμε να κάνουμε φιλικό μέσα στην εβδομάδα για να παίξει, νομίζω ότι είναι πολύ κοντά στο να επανέλθει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα