«Τελειώνει» Σίσιτς ο Γκατούσο

«Τελειώνει» Σίσιτς ο Γκατούσο

Gazzetta team
«Τελειώνει» Σίσιτς ο Γκατούσο

bet365

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Σίσιτς από τον ΟΦΗ, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, κινδυνεύει ακόμα και ο Λαμπρόπουλος, που είναι ο... κολλητός του.

Στην έξοδο φαίνεται πως οδηγείται ο Μίρνες Σίσιτς, αφού το επεισόδιο που είχε στην Ξάνθη με τον προπονητή του, φαίνεται πως θα του στοιχίσει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Soprtday», ο Σλοβένος θα αποτελέσει παρελθόν, μετά από... εντολή Γκατούζο, αφού ο Ιταλός δεν σκοπεύει να τον επαναφέρει στα πλάνα του.

Όλα ξεκίνησαν από την απόδοση του Σίσιτς στο ματς με την Ξάνθη, όταν και πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Ο «Ρίνο» ήταν έξαλλος, αφού τον χαρακτήρισε... 12ο παίκτη του αντιπάλου και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Έτσι, η απολογία στην οποία έχει κληθεί, ενδέχεται να είναι και για τυπικούς λόγους, με τον Ιταλό να έχει πάρει την απόφασή του και να του δείχνει τον δρόμο των Δασκαλάκη, Φραγκουλάκη.

Μάλιστα, αυτό που έχει προκαλέσει την μεγαλύτερη εντύπωση, είναι πως από τα... πυρά του Γκατούζο, δεν γλύτωσε ούτε ο Λαμπρόπουλος. Μπορεί να μην έπαιξε ούτε ένα λεπτό στην Ξάνθη, όμως και μόνο η «ιδιότητα» του κολλητού του Σίσιτς, ήταν αρκετή για να τα... ακούσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα