Κεϊτά: «Συγκεντρωμένος είτε στην 11άδα, είτε στον πάγκο»

Νίκος Τσιώκος
Κεϊτά: «Συγκεντρωμένος είτε στην 11άδα, είτε στον πάγκο»

bet365

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Καλλονής, Πολ Κεϊτά, τόνισε στο gazzetta.gr πως ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να μένει συγκεντρωμένος, είτε παίζει βασικός, είτε είναι στον πάγκο.

Στο 60' πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και έξι λεπτά αργότερα έβαλε σε θέση οδηγού την Καλλονή. Ο Πολ Κεϊτά, μετά από μια αδράνεια της άμυνας του Πανιωνίου, έκανε μια κούρσα και βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλου, τον οποίο πλάσαρε ψύχραιμα.

Ο Σενεγαλέζος έδωσε λύση από τον πάγκο και αυτό έγινε επειδή μένει συγκεντρωμένος είτε βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, είτε στον πάγκο, κάτι που είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή, όπως δήλωσε ο ίδιος στο gazzetta.gr.

Μπήκες στον αγωνιστικό χώρο και σκόραρες...

Το πιο σημαντικό, όταν είσαι ποδοσφαιριστής, είναι να μένεις συγκεντρωμένος. Είτε είσαι στην ενδεκάδα, είτε είσαι στον πάγκο, πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου και αυτό έκανα κι εγώ.

Μια σημαντική νίκη για την Καλλονή, που είναι τρίτη στη βαθμολογία. Παραμένει ίδιος ο στόχος;

Η ομάδα είναι τρίτη, εμείς συνεχίζουμε και από εκεί και πέρα ό,τι παίρνουμε είναι μπόνους για μας.

Υπάρχει η διακοπή. Πού θεωρείς ότι θα δουλέψετε περισσότερο;

Τώρα έχουμε τρεις μέρες ρεπό. Την Παρασκευή θα πάμε στην Τουρκία για να δώσουμε κάποια φιλικά, ώστε να δουλέψουμε ενόψει της συνέχειας.

Τι σκεφτήκατε μετά το χαμένο πέναλτι του Λεοζίνιο;

Κάποιες φορές το να χάνεις πέναλτι είναι άσχημο, αλλά κάποιες άλλες είναι και καλό. Όλοι κάναμε το καλύτερο, πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα