Λεβαδειακός-Πλατανιάς 0-0

Gazzetta team
Λεβαδειακός-Πλατανιάς 0-0

bet365

Σε ένα ματς που ήδη... ξεχάστηκε, Λεβαδειακός και Πλατανιάς «κόλλησαν» στο μηδέν (0-0) χωρίς να δικαιούνται κάτι καλύτερο από ό,τι πήραν!

Σε ένα κακό παιχνίδι, από το οποίο απουσίαζαν το θέαμα και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, Λεβαδειακό και Πλατανιάς έμειναν στο 0-0. Ένα αποτέλεσμα που φυσικά βολεύει περισσότερο τους Κρητικούς και αφήνει τους γηπεδούχους στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας...

Επιφυλακτικά και οι δύο
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνά τους, κάτι που φυσικά είχε ως αποτέλεσμα να απουσιάζει το θέαμα. Χαρακτηριστικό του πόσο επιφαλακτικά έβλεπαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, είναι το γεγονός οτι χρειάστηκε να περάσουν 17 λεπτά για να δούμε, όχι την πρώτη ευκαιρία, αλλά την πρώτη τελική προσπάθεια, που ήταν για τους γηπεδούχους με το σουτ του Κονέ, που δεν ανησύχησε τον Ολίμπα.

Από εκεί το σημείο και μετά, οι παίκτες του Σάββα Παντελιάδη άρχισαν να κερδίσουν... μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως χάρη στις ενέργειες του Βούκσεβιτς, ο οποίος προσπαθούσε να βγάλει την ομάδα του μπροστά. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός, αν και είχε περιορίσει τους Κρητικούς σε παθητικό ρόλο, δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή και έτσι οι παίκτες του αναλώνονταν σε σουτ έξω από αυτή, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Έτσι η λήξη του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.

«Ξύπνησε» ο Πλατανιάς
Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού βελτιώθηκε, καθώς οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βγαίνουν από την περιοχή και αναπτυσσόμενοι κυρίως από την αριστερή πλευρά με τους Ζαραδούκα και Τσουράκη, άρχισαν φτάνουν στην περιοχή του Σηφάκη. Αυτό οδήγησε τον Σάββα Παντελιάδη να αλλάξει το σύστημά του σε 4-4-2, βάζοντας στο παιχνίδι τον Σοτέλο αντί του Γκόμεζ. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο δραστήριοι επιθετικά, όμως το γκολ δεν ερχόταν.

Μάλιστα, όσο περνούσε ο χρόνος και το ματς πλησίαζε προς το τέλος του, ο Πλατανιάς διατηρούσε όλο και πιο παθητικό ρόλο, προκειμένου να εξασφαλίσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Κάτι που κατάφερε τελικά, παρά τις ενέργειες του Σοτέλο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Νικολακάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τόμας, Μάντζιος, Σάντσες, Κονέ, Γκόμεζ (61' Σοτέλο), Βούκσεβιτς (86΄Γιακουμάκης), Μπορνταγκαραι (69' Μιλοσάβλιεφ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Ζαραδούκας, Μαχαμάτ, Μπανανά, Τετέ, Νούνες, Γκόμεζ (81΄Φιγκερόα), Τσουράκης, Ναζλίδης (70' Τόρες), Ιτουά.

MAN OF THE MATCH: Ο Βούκσεβιτς ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να δώσει ενδιαφέρον στο μέτριο ως και κακό παιχνίδι με τις ενέργειές του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Κονέ είχε καλή παρουσία, βοήθησε στην δημιουργία παιχνίδιού, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και εκτελεστικά με τα σουτ του, αλλά δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Βαγγέλης Μάντζιος σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός και να βοηθήσει την ομάδα του να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Πλατανιά.

Η ΓΚΑΦΑ: Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες, καθώς απουσίαζαν οι κλασσικές ευκαιρίες, δεν υπήρχε κάτι που να μπορεί να χαρακτηριστεί ως γκάφα, καθώς οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Ανδρέας Παππάς είχε εύκολο έργο, καθώς δεν υπήρξε κάποια αμφισβητούμενη φάση στο παιχνίδι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Λεβαδειακός εγκλωβίστηκε στον... παθητικό ρόλο του Πλατανιά, ο οποίος βολευόταν και με την ισοπαλία. Με τους φιλοξενούμενους καλά οργανωμένους αμυντικά, δεν βρήκε κενούς χώρους, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να απειλήσει τον Ολίμπα και να περιοριστεί στον βαθμό του Χ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα