Χάνει τον τίτλο η Ντιναμό Μινσκ

Gazzetta team
Χάνει τον τίτλο η Ντιναμό Μινσκ

bet365

Η Ντιναμό Μινσκ γνώρισε νέα ήττα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας με 2-1 από την Τορπέντο Ζόντινο και... χαρίζει τον τίτλο στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Μόνο σε θαύμα ελπίζει πλέον η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου στη Λευκορωσία. Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι οφ, η Ντιναμό γνώρισε και δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά από την Τορπέντο Ζόντινο και δη με ανατροπή, η οποία την άφησε στο -4 από την κορυφή. Η πρωτοπόρος ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που έχει ματς λιγότερο, έχει την ευκαιρία να "κλειδώσει" το πρωτάθλημα με τρίποντο επί της Νάφταν, αφού θα την φέρει στο +7.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν στο 31' με το τέρμα του Τζετζέ. Ένα τρίλεπτο ωστόσο αρκούσε στους γηπεδούχους για να φέρουν τα... πάνω κάτω. Στο 54' ο Γιατσκέβιτς έφερε το ματς στα ίσια, στο 57' έγινε η ανατροπή με τον Σελγιάβα και το 2-1 έμεινε ως το τέλος, εξανεμίζοντας ουσιαστικά τις ελπίδες της Ντιναμό.

Η σύνθεση της Ντιναμό: Χούταρ, Βορόνκοφ, Τζα Τζετζέ (73' Ντιαμάντε), Νίκολιτς, Ουντότζι (55'Ρασάτκιν) , Κάρποβιτς, Βερετίλο, Φιγκερέδο, Στάσεβιτς, Κάντσαβι, Αντάμοβιτς (81' Γιαρότσκι)

 

Τελευταία Νέα