Κορυφή η Λαμία, το απόλυτο η Ζάκυνθος

Κορυφή η Λαμία, το απόλυτο η Ζάκυνθος

bet365

Την 4η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Ζάκυνθος, νίκη κορυφής για την Λαμία που παραμένει αήττητη. Μεγάλα «διπλά» για Αστέρα και Παναιγιάλειο, έγραψε ιστορία η Ερμιονίδα.

Νότιος όμιλος

Ερμιονίδα – Επισκοπή 1-0

Ιστορία έγραψε η ομάδα της Ερμιονίδας, που πανηγύρισε την πρώτη της εντός νίκη σε επαγγελματική κατηγορία, αφού επικράτησε της Επισκοπής με 1-0, μπροστά στους 800 περίπου οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, πίεσαν αρκετά και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Βλαχόπουλο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Επισκοπή έψαξε την ισοφάριση, η Ερμιονίδα δεν κλείδωσε το ματς, κάτι που παραλίγο να πληρώσει, όμως ο Κολόκας στο 90' έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Δουμάνη, κρατώντας το τρίποντο για την ομάδα του.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Ιασωνίδης, Λίτσης, Σβόγιτς (82' Κιοσές), Όμο, Συμελίδης (72' Καραδέμητρος), Βλαχόπουλος, Παβίσεβιτς, Τσακόν (53' Ταπέ).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης Παπαδήμας (61' Δρακάκης), Δελήμπασης, Δουμάνης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης (72' Βιτώρος), Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (61' Μανουσάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς.

Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος 1-2
Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του, πέτυχε ο Παναιγιάλειος, που πέρασε από την Εύβοια και επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών, «μαυρίζοντας» το ντεμπούτο του Φοιρού.

Οι παίκτες του Σεροπιάν είχαν από νωρίς τον έλεγχο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Τζιμογιάννη στο 32'. Μάλιστα, δεν αρκέστηκαν σε αυτό, αφού συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν πετυχαίνοντας ακόμα ένα τέρμα, στο 53', με δράστη τον Ουρτάδο.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν με τον Γουόρντεν στο 78', όμως έμειναν εκεί, αφού δεν απείλησαν στην συνέχεια τον Σταυριανό, με τον Παναιγιάλειο να πανηγυρίζει ακόμα ένα τρίποντο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Κοτίτσας (46' Λόμπα), Γκεμίσης (66' Ράντι), Φλίγκος, Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ουρτάδο (84' Μπουρλάκης), Τσατσαρής, Πόνσε (76' Σταμογιάννος), Μπούνας, Σκαρτσίλας, Σεχολάρι (60' Κατσικοκέρης).

Χανιά - Καλλιθέα 2-1
Συνέχεια στην πολύ καλή του παρουσία στο πρωτάθλημα, έδωσε ο ΑΟ Χανίων, που επικράτησε στην Κρήτη και της Καλλιθέας με 2-1 και πανηγύρισε ακόμα ένα τρίποντο. Οι γηπεδούχοι πήραν από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο και κατάφεραν από νωρίς να δικαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, με τον Κοντέων να ανοίγει το σκορ στο 16'.

Και λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Πάγκαλος ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα των Κρητικών, οι οποίοι έτσι έδειχναν να κλειδώνουν μία εύκολη νίκη. Παρόλα αυτά, η αξιόμαχη Καλλιθέα είχε άλλη άποψη, αφού στο 76' μείωσε με τον Μασάδο, δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Σικαλιάς, Παγώνης, Μανωλάς, Γκότοβος, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Εσόνο, Γκούμας (60' Καμινιώτης), Κρητικός (87' Ευαγγέλου), Πάγκαλος, Καραλής (81' Οικονομόπουλος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Μπριλάκης, Ρουσάκης, Μιχαλόπουλος, Μπέλης (38' Αρναρέλης), Νικολάου, Μασάδο, Κατσικογιάννης.

Αχαρναϊκός - Πανηλειακός 3-1
Πολύτιμη νίκη με 3-1, πέτυχε η ομάδα του Αχαρναϊκού, που επικράτησε του πολύπαθου Πανηλειακού και πήρε σκαρφάλωσε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Ο Ιορδανίδης, που βρήκε για ακόμα μία φορά δίχτυα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Αθηναίους στο 25', όμως στο 68' ο Τσίτας κατάφερε να απαντήσει.

Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους, που κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με τον Καλαμιώτη στο 77', ενώ ο Γέσιτς ήταν αυτός που με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 84' έγραψε το τελικό 3-1 για την ομάδα του Βαζάκα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσίδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Αθανασίου (87' Χριστόπουλος), Παπατόλιος (63' Καλαμιώτης), Ιωαννίδης, Μανουσάκης (56' Καλογερόπουλος), Στουρνάρας, Ιορδανίδης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Γκίνης, Γράικος, Κασνέτση, Τσίτας, Νικολόπουλος, Πούρνος (55' Αρμένης), Μπαξεβάνου (63' Σέρα), Μαζιώτης, Εμμανουήλ (82' Κυριακάκης), Χατζόγλου, Μπουντόπουλος.

Βόρειος όμιλος

Λαμία - Πιερικός 3-0
Το... τρένο της Λαμίας δε σταματάει πουθενά, αφού με την νέα νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Πιερικό με 3-0, οι νεοφώτιστοι εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του Ηρακλή και πέρασαν στην κορυφή. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, αφού καθάρισε από το πρώτο μέρος στο παιχνίδι και είχε ένα εύκολο απόγευμα.

Η αρχή έγινε με τον Φατιόν μόλις στο 10', ενώ σε ένα... μαγικό 4λεπτο, Βασιλόγιαννης (36') και Νεόφυτος (39') έβαλαν τέλος στην σεμνή τελετή. Αξίζει να σημειώσουμε πως έκανε ντεμπούτο και ο Αρκούδας, που έγραψε την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα της Λαμίας.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς (76' Γεωργίου), Ζουλιώτης (69' Αρκούδας), Τσαμούρης, Λεάντρο, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Φατιόν (56' Μκρτσιαν), Γκούρμα, Κωστόπουλος, Νεόφυτος, Ντελέκος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Σεντεμέντες, Ντόικιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ (71' Παλιάτσιος), Μανίκας (46' Αλεξίου), Γιαννούλης, Μυστακίδης, Μπουζούκης (46' Σπάσιτς), Ντόσης

Ζάκυνθος - Φωκικός 1-0
Ακόμα ένα... θύμα μετράει η μεγάλη έκπληξη της σεζόν, Ζάκυνθος, η οποία επικράτησε με 1-0 του Φωκικού και μετράει πλέον 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια! Οι νησιώτες ήταν καλύτεροι, έφεραν το ματς στα δεδομένα τους και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 32' με τον Οικονόμου.

Μάλιστα, ο αρχηγός της Ζακύνθου θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, αφού πήρε το πέναλτι από τον Τσεκρέζι στο 78', όμως αυτός τον νίκησε, αποκρούοντας την εκτέλεσή του. Στα τελευταία λεπτά, ο σύλλογος από την Άμφισσα πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε αυτή.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Φωτιάς, Κριτσμάρεβιτς, Λέκκας, Βαρέλα, Ευθυμιάδης, Χατζησάββας

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Κορκοντζέλος, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σαΐν, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Ρεβυθόπουλος, Καρυπιάδης, Γκατσέσα

Αιγινιακός - Απόλλωνα 1926
Τις εντός έδρας νίκες του ζευγάρωσε ο Αιγινιακός, που κατάφερε να επικρατήσει του Απόλλων 1926 στο Αιγίνιο και να πάρει μία βαθιά βαθμολογική ανάσα, με το ντεμπούτο του Διαμαντόπουλου να κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τους Καζάκη, Πόποβιτς και Κουτσοσπύρο να έχουν μερικές πολύ καλές ευκαιρίες. Μάλιστα, ο τελευταίος ήταν αυτός που τελικά έλυσε τον γόρδιο δεσμό και με τέρμα που πέτυχε στο 72' χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (90+3' Πολύζος), Ζούρκος, Πέντα (20' Δεμιρτζόγλου), Πόποβιτς, Κουτσοσπύρος, Καζάκης (80' Τέλλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Βασίλης Χάβος): Π. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Σουλίδης (76' Αναστασίου), Νατσιόπουλος (73' Ολίσε), Ευσταθίου, Τσούτσης, Β. Παπαδόπoπουλος (71' Γκέσιος).

Τύρναβος - Αγροτικός Αστέρας 1-2

Ιδανική ήταν η επιστροφή του Αμανατίδη στον πάγκο του Αγροτικού, αφού αυτή συνδυάστηκε με ανατροπή και νίκη (2-1) στην έδρα του Τυρνάβου. Οι παίκτες του Αστέρα βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, μετά το τέρμα του Ζυγκερίδη στο 17', όμως έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να αντιδράσουν. Η αρχή έγινε με τον Μίλιτς στο 74', ενώ στο 83' ο Πέεφ ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή και χάρισε στην ομάδα από τον Εύοσμο το πρώτο της τρίποντο στην σεζόν.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Χαλούλος, Ζυγκερίδης (63' Στεργιανός), Γεωργίου, Τσούκαλος (44' Ποκόνγκ), Παληγεώργος (79' Μιλουτίνοβιτς), Μπράνκοβιτς, Σολφερίνο, Ντατίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Τριανταφυλλίδης (Χατζηηλιάδης), Καπίας, Καραντασιάδης, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης (63' Βελλίνης), Καθάριος, Καρακατσάνης, Πέεφ, Κρυστάλλης (64' Μίλιτς).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα