Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ζέκα

Gazzetta team
Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ζέκα

bet365

Άσχημα ήταν τα νέα από την μαγνητική του Ζέκα, τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Πορτογάλος. Με Κουτρουμπή στην Τούμπα το «τριφύλλι», εργομετρικά ο Νίνης.

Σοβαρός ήταν τελικά ο τραυματισμός του Ζέκα, αφού η μαγνητική που έκανε ο Πορτογάλος έδειξε πως υπέστη ρήξη δευτέρου βαθμού στον ημιτενοντώδη μυ και θα επιστρέψει σε περίπου 20 ημέρες. Αυτό σημαίνει πως, πέρα από την Τούμπα, δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για το ματς με τον Εργοτέλη, ενώ αγώνα δρόμου θα κάνει για να παίξει κόντρα στην Ντιναμό και την Βέροια.

Πέρα από τον Ζέκα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Ρισβάνης, Χουχούμης, ενώ αντίθετα, στην διάθεση του Αναστασίου είναι και πάλι ο Κουτρουμπής, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Τέλος, μαζί με τους παίκτες που «κόπηκαν», αναμένεται να προπονηθεί αύριο στο Κορωπί και ο Νίνης, που σήμερα έκανε εργομετρικά. Για ένα διάστημα, ο 24χρονος μέσος του «τριφυλλιού» θα κάνει διπλό πρόγραμμα, τόσο με τους συμπαίκτες του, όσο και ατομικό, προκειμένου να φτάσει άμεσα στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Η αποστολή για την Τούμπα:

Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Πράνιτς, Μέντες, Μπούι, Δώνης, Ατζαγκούν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Καρέλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα