Χωρίς Ροτζέριο στα Γιάννενα η Νίκη

Χωρίς Ροτζέριο στα Γιάννενα η Νίκη

Γιώργος Φραδελάκης
Χωρίς Ροτζέριο στα Γιάννενα η Νίκη

bet365

Ο Ροτζέριο Μάρτινς αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα της Νίκης Βόλου, ενόψει της κυριακάτικης (9/11, 17:15) αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, για μία ακόμα μέρα έκανε αποθεραπεία κι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδα στα Γιάννενα. Μετά το πρωινό χαλάρωμα στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ο τεχνικός των νεοφώτιστων ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Σε αυτή θα βρίσκονται οι: Ταΐρης, Ταμπάκης, Τζιώρας, Σκούρτης, Ίβενς, Λάουξ, Καρασαλίδης, Αργύρης, Μαχλελής, Κοτσαρίδης, Κυζιρίδης, Νικλητσιώτης, Σταμπολζίεφ, Γιαννιτσάνης, Κορέτα, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Μέτσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα