Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός

bet365

Οργισμένοι οι «ερυθρόλευκοι» για τη χυδαία επίθεση του Αλβανού βουλευτή, Εριον Μπράτσε και θα κινηθούν άμεσα νομικά.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού της χώρας Έντι Ράμα, προέβη σε χυδαία επίθεση εναντίον του Ολυμπιακού προκαλώντας έτσι την οργή των Πειραιωτών. Θυμίζουμε, πως ο βουλευτής ανάρτησε στο facebook πως οι Πειραιώτες είναι η πιο βρώμικη ομάδα στην Ευρώπη και παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν δεν κατέβασε την τοποθέτησή του. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα κινηθεί άμεσα νομικά εναντίον του Εριον Μπράτσε, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Αλβανία και έτσι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη!

Από την πλευρά του ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς τόνισε «Αυτό το γελοίο υποκείμενο που προσέβαλε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (και δυστυχώς είναι και βουλευτής στην πατρίδα του) θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Είτε είναι απλά γελοίος, είτε είναι βαλτός, θα πληρώσει. Να είστε βέβαιοι!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα