Πρόβλημα με Ζέκα και αγωνία

Πρόβλημα με Ζέκα και αγωνία

Γιώργος Βροντάκης
Πρόβλημα με Ζέκα και αγωνία

bet365

Ο Ζέκα που τραυματίστηκε χάνει την Τούμπα και αύριο θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος αποκατάστασής του.

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με την Αϊντχόφεν έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ζέκα έχει υποστεί μυϊκή ρήξη οπίσθιου μηριαιού δευτέρου βαθμού, έκανε θεραπεία σήμερα και αύριο θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος αποκατάστασής του.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 2 το μεσημέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα