Γιαννιώτας: «Δεν τα παρατάμε»

Gazzetta team
Γιαννιώτας: «Δεν τα παρατάμε»

bet365

Ο Γιάννης Γιαννιώτας τόνισε πως ο Αστέρας δεν θα τα παρατήσει και θα τα δώσει όλα για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Τότεναμ έδειξε ότι είναι μία πολύ σπουδαία ομάδα που μπορεί να κυκλοφορεί την μπάλα με άνεση έξω από την περιοχή. Παλέψαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι μετά το 0-2, κάτι που δεν θα έκαναν πολλοί και κάναμε ένα πολύ καλό 2ο ημίχρονο αλλά παρόλο που μειώσαμε δυστυχώς δεν ήρθε το 2ο γκολ. Όμως δεν το βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε».

Για τη συνέχεια: «Προσπαθήσαμε πολύ, δεχθήκαμε ένα γκολ με πέναλτι στο τέλος του πρώτου μέρους και έπειτα ήρθε και το 2ο που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Όμως ακόμα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης και θα παλέψουμε ως το τέλος. Η ήττα ήταν μία σημαντική εμπειρία και ένα μάθημα για εμάς. Τώρα θέλουμε δύο νίκες για να ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε να τις πετύχουμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Όμως δεν τα παρατάμε όπως έχουμε δείξει και στο παρελθόν».

Για τους στόχους της ομάδας: «Μας ικανοποίησε ότι προσφέραμε χαρά στον κόσμο μας με την ως τώρα πορεία μας. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος αλλά πρώτος στόχος μας εφέτος ήταν και παραμένει μία όσο γίνεται καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο που σήμερα έδειξε ότι είναι φανταστικός. Έτσι τον θέλουμε κάθε φορά και θα προσπαθήσουμε να του το ανταποδώσουμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα