Μάρτενς: «Είμαστε στεναχωρημένοι»

Μάρτενς: «Είμαστε στεναχωρημένοι»

Gazzetta team
Μάρτενς: «Είμαστε στεναχωρημένοι»

bet365

Ο Μάαρτεν Μάρτενς με δηλώσεις εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης το γκολ χάνοντας ένα μεγάλο «διπλό».

Ο Βέλγος μέσος υποστήριξε αρχικά πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε ακόμα και την νίκη λέγοντας τα εξής: «Μπορούσαμε να νικήσουμε την Φιορεντίνα, παρότι ο αντίπαλος μας είχε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με μας. Σκοράραμε ένα γκολ με τον Αθανασιάδη. Παρότι δεν έχω εικόνα ωστόσο απ’ ότι μου λέτε ήταν κανονικό και κακός ακυρώθηκε. Είναι κρίμα που δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Είμαστε στεναχωρημένοι».
Για τις πιθανότητες πρόκρισης είπε: «Φυσικά και πιστεύουμε στην πρόκριση. Είδατε και πως σήμερα ήρθαμε για την νίκη. Τίποτα δεν τελείωσε θέλουμε να προκριθούμε. Δεν ήμασταν καλοί στα παιχνίδια με την Γκινγκάμπ στην Γαλλία, αλλά και με την Φιορεντίνα στην Τούμπα. Ευελπιστώ να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στα επόμενα δύο παιχνίδια του ομίλου».
Για την δική παρουσία στην ομάδα είπε τα εξής: «Πέρασα μία δύσκολη περίοδο. Ήρθα από Ολλανδία. Έχω αρνητικά και θετικά. Εκεί τα αρνητικά ήταν πιο εύκολα αποδεχτά. Δυσκολεύτηκα στην προσαρμογή αλλά αυτό αφορά εμένα. Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να πετυχαίνει τους στόχους του».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα