Βεργέτης: «Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα»

Δημήτρης Τομαράς
Βεργέτης: «Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης υπογράμμισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Αστέρα ως προς την υπόθεση - πρόκριση.

Ο προπονητής των Αρκάδων μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Τότεναμ είπε για:

Το παιχνίδι και την εξέλιξή του: Σήμερα είχαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι παγκόσμιας κλάσης. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε. Δίνω θετικό πρόσημο στους παίκτες μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή οργάνωση αλλά η Τότεναμ είχε την κατοχή. Δεν πήραμε πολύ την μπάλα. Δυστυχώς δεχτήκαμε δύο γκολ, με ένα πέναλτι που όπως μου είπαν δεν ήταν και ένα δεύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους παίκτες και είπαμε ότι οφείλουμε σε εμάς, στον σύλλογο και τον κόσμο να παλέψουμε μέχρι τέλος. Αυτό είπαμε και αυτό πράξαμε. Κάναμε φάσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Η ομάδα ήταν καταιγιστική, ζήτησε επίμονα να ξαναμπεί στο παιχνίδι, το κατάφερε, αλλά δυστυχώς τα παιδιά αδίκησαν την προσπάθειά τους, που δεν σκόραραν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να πω πως τίποτα δεν έχει τελειώσει σχετικά με την πρόκριση. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα.

Το τι εντυπώσεις του αφήνουν τα ματς με την Τότεναμ: Οι δύο αγώνες με την Τότεναμ μας κάνουν πιο ώριμους ποδοσφαιρικά. Μας αφήνουν με μία γεύση ποδοσφαιρικού θράσους. Κατά διαστήματα, υπήρξαμε απειλητικοί και είδαμε την Τότεναμ στα μάτια. Κοιτάζοντας ατομικά, βγάλαμε πολλές φάσεις απ' όσες προσδοκούσαμε. Στην Αγγλία είναι αλλιώς τα πράγματα. Θεωρώ πως ο Αστέρας Τρίπολης έκανε υπέρβαση σήμερα. Μπήκαμε με δύο γκολ στην πλάτη. Τα παιδιά επέδειξαν ισχυρό χαρακτήρα και προσωπικότητα και κατάφεραν να διεκδικήσουν αποτέλεσμα. Θα δούμε τα δύο παιχνίδια που μένουν με μέγιστη συγκέντρωση και θα εξετάσουμε τις πιθανότητές μας.

Το τι διαφοροποιήθηκε στο ημίχρονο: Τακτικά εμείς δεν αλλάξαμε κάτι. Σταθήκαμε στον ψυχολογικό τομέρα. Θεωρώ πως η αλλαγή συστήματος της Τότεναμ, απελευθέρωσε λίγο τον Ρόλε και έτσι εμείς γίναμε πιο επιθετικοί.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα