Ντιναμό Μόσχας - Εστορίλ 1-0

Ντιναμό Μόσχας - Εστορίλ 1-0

bet365

Η Ντιναμό Μόσχας επιβλήθηκε 1-0 της Εστορίλ στη Μόσχα, προκρίθηκε και μαθηματικά και πιθανότατα ως πρώτη.

Η Ντιναμό Μόσχας μπορεί να το πήρε... χαλαρά, όμως τελικά έφτασε στη νίκη 1-0 επί της Εστορίλ και προκρίθηκε και μαθηματικά στους «32». Χρυσός σκόρερ για τους Μοσχοβίτες ο Κουράνι, που μπήκε στο ματς στο 74' και πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 77'.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ. Βενκέρ (5') και Ιόνοβ (8') έχασαν τις πρώτες καλές ευκαιρίες, με τους Πορτογάλους να ισορροπούν μετά το 20'. Ο Βαλμπουένα (21') απείλησε τελευταίος για την Ντιναμό, που στη συνέχεια είχε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και βρήκαν ευκαιρίες στην αντεπίθεση, με τον Γκαμπούλοβ να βγάζει τα σουτ των Τοζέ (32') και Κλέμπερ (41') και το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά δυνατά, με τους Βαλμπουένα (49'), Ιόνοβ (56') και Μπίτνερ (61') να χάνουν καλές ευκαιρίες, όμως το γκολ να μην έρχεται. Όσο περνούσε η ώρα τόσο έμοιαζε και πιο δύσκολο για την Ντιναμό να φτάσει στο γκολ, με τον Βαλμπουένα (72') να απειλεί με μακρινό φάουλ και την αλλαγή του Τσερτσέσοβ, που έβγαλε τον κακό Κοκόριν, για να βάλει στη θέση του τον Κουράνι, να κάνει τη διαφορά. Ο Γερμανός πέρασε στο παιχνίδι στο 74' και λίγο αργότερα άνοιξε το σκορ. Ο Βαλμπουένα έκανε εκπληκτική ενέργεια και πάσα, ο Βενκέρ έδωσε την ασίστ και ο Κουράνι από κοντά έκανε το τελικό 1-0.

Ντιναμό Μόσχας (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Γκαμπούλοβ, Μπίτνερ, Ντάγκλας, Σάμπα, Χούμποτσαν, Ντενίσοβ, Βενκέρ, Βαλμπουένα (86' Γιουσούποβ), Ιόνοβ, Τζούτζακ (76' Ζιρκόβ, Κοκόριν (74' Κουρανί)

Εστορίλ (Ζοσέ Κουσέιρο): Κίεσεκ, Άντερσον (88' Ρικάρντο Βαζ), Τάβαρες, Ρουμπέν, Ράφαελ, Εσίτι, Αμάντο (87' Γκονσάλβες), Τοζέ, Κούσα, Σεμπά, Κλέμπερ (73' Μπρούνο Λόπες)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα