Βραβεύτηκε ο Κόλκα

Νίκος Αθανασίου
Βραβεύτηκε ο Κόλκα

bet365

Την τιμητική του στον αγώνα με την Αϊντχόφεν είχε ο Γιόνας Κόλκα, με τους «πράσινους» να τιμούν τον πρώην αριστερό χαφ της ομάδας, που πλέον είναι στις ακαδημίες των Ολλανδών.

Μπορεί να βρέθηκε μόλις δύο χρόνια στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αγαπήθηκε όσο λίγοι, μιας και κατά γενική ομολογία ήταν από τους πιο ποιοτικούς αριστερούς χαφ που αγωνίστηκαν στο «τριφύλλι». Ο λόγος για τον Γιόνας Κόλκα, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών της Αϊντχόφεν, ομάδας από την οποία είχε φύγει για να έρθει στην χώρα μας και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δεν θα μπορούσαν να αφήσουν την ευκαιρία και βράβευσαν τον Φινλανδό με τον κόσμο να τον αποθεώνει φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και αυτός να το χαίρεται με την ψυχή του. Την πλακέτα στον Κόλκα παρέδωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Τάκης Φύσσας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα