Ανακοινώθηκε ο Νίνης!

Ανακοινώθηκε ο Νίνης!

Νίκος Αθανασίου
Ανακοινώθηκε ο Νίνης!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στο «τριφύλλι»!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι για τα επόμενα 2.5 χρόνια ο Σωτήρης Νίνης! Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 24χρονο διεθνή μέσο, για την οποία διαβάσατε το πρωί της Πέμπτης στο gazzetta.gr.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό, στο “σπίτι” μου. “Διψάω” να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν και πάλι, δίνοντας μου την δυνατότητα να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίνη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα