Μάριμπορ - Τσέλσι 1-1

Μάριμπορ - Τσέλσι 1-1

Gazzetta team
Μάριμπορ - Τσέλσι 1-1

bet365

Η Τσέλσι τα βρήκε... σκούρα στη Σλοβενία κόντρα στη Μάριμπορ, κράτησε όμως το αήττητο (1-1), αν και ο Αζάρ έχασε την ευκαιρία από την άσπρη βούλα να της δώσει την πρόκριση. Ζωντανή έμεινε η Σπόρτινγκ.

Με πολλά αλλαγές η Τσέλσι στη Σλοβενία, ωστόσο η Μάριμπορ δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα του Λονδίνου και την εξάρα. Η ομάδα του Σιμούντζα έβαλε πολύ δύσκολα στους Μπλε, πίεσε, είχε φάσεις στο α' 45λεπτο, ωστόσο τόσο ο Ταβάρες όσο και ο Ιμπραΐμι δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Ο Μουρίνιο αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, ο Οσκαρ μπήκε στη θέση του Γουίλιαν, ο Ντιέγκο Κόστα σε αυτή του Σούρλε, αλλά πριν δει κάτι θετικό, ο Ιμπραΐμι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα. Υπέροχο τέρμα από τον Σκοπιανό που έβαλε... φωτιά στο Μάριμπορ. Η Τσέλσι ανέβασε ρυθμό, ο Αζάρ ανέλαβε δράση, και στο 73΄ ήρθε το γκολ, με τον Μάτιτς να... σώζει το φετινό αήττητο των Λονρέζων. Οι Μπλε είχαν την υπεροχή, η Μάριμπορ την καλή φάση με τον Ταβάρες, ωστόσο ο μοιραίος ήταν ο Αζάρ, ο οποίος έχασε πέναλτι στο 86'. Ο Βέλγος εκτέλεσε άσχημα, ο Χαντάνοβιτς κράτησε στο... κόλπο τη Μάριμπορ και στέρησε την ευκαιρία από την Τσέλσι να προκριθεί από την 4η αγωνιστική.

«Ζωντανή» η Σπόρτινγκ
Μεγάλη νίκη για την Σπόρτινγκ, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επιβλήθηκε 4-2 της Σάλκε και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις ομάδες να μην παίρνουν ρίσκο και τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν απρόσμενα το γκολ στο 17'. Ο Αόγκο έκανε το φάουλ και ο Σλιμανί στην προσπάθειά του να προλάβει τον Τσούπο-Μότινγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα, καθώς στο 26' μετά από σέντρα του Τζέφερσον ο Σαρ έκανε από κοντά το 1-1. Στο 32' οι Γερμανοί διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για χέρι του Τζέφερσον στην περιοχή, με τους Πορτογάλους να πιέζουν στο τέλος του πρώτου μέρους, με τους Νάνι (37'), Ζοάο Μάριο (38') και Μανέ (44') δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Φέρμαν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Τζέφερσον να κάνει το 2-1 στο 52' με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής. Οι παίκτες του Ντι Ματέο δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό, απείλησαν ελάχιστα, με τον Νάνι να κάνει το 3-1 στο 72' και όλα έδειξαν να τελειώνουν εκεί. Μπορεί ο Αόγκο να έβαλε ξανά τη Σάλκε στο ματς στο 87' με ωραίο τελείωμα, όμως η αντεπίθεση δεν ήρθε ποτέ, με τον Σλιμανί να κάνει το τελικό 4-2 στο 1' των καθυστερήσεων.

Σπόρτινγκ (Μάρκο Σίλβα): Ρούι Πατρίσιο, Τζέφερσον, Πάουλο Ολιβέιρα, Σαρ, Σεντρίκ, Καρβάλιο, Ζοάο Μάριο (82' Ροσέλ), Σίλβα, Κάρλος Μανέ (68' Καρίγιο), Νάνι (89' Καπέλ), Σλιμανί

Σάλκε (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Φέρμαν, Ουτσίντα, Χέβεντες, Νοϊστέντερ, Φουκς (78' Κίρχοφ), Χέγκερ, Αόγκο, Μάιερ (65' Μπόατενγκ), Τσούπο-Μότινγκ, Ομπάσι (69' Σαμ), Χούντελαρ

Βαθμολογία (7ος Ομιλος)
1. Τσέλσι 4 8 (9-2)
2. Σάλκε 4 5 (8-9)
3. Σπόρτινγκ 4 4 (8-8)
4. Μάριμπορ 4 3 (3-9)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα