Ετοιμάζει... φρεσκάρισμα με Πανθρακικό

Δημήτρης Τομαράς
Ετοιμάζει... φρεσκάρισμα με Πανθρακικό

bet365

Ο Μίτσελ θα κάνει rotation και με τον Πανθρακικό, προχωρώντας σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού σε σχέση με τον αγώνα με την Γιουβέντους.

Οι παίκτες των Πειραιωτών θα πάρουν λίγες... ανάσες μετά το ματς με την Γιουβέντους και ενόψει Πανθρακικού. Ο Μίτσελ που ξεκαθάρισε προς τους ποδοσφαιριστές του ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους στρέφει -όπως και η υπόλοιπη ομάδα- την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον σύλλογο της Κομοτηνής. Στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος όπου θα κάνει και πάλι διαφοροποιήσεις στην βασική ενδεκάδα συγκριτικά με το ματς της Τρίτης. Δεν θα είναι τόσες πολλές αλλά θα γίνουν κάποιες. Υποψήφιοι για το κέντρο της άμυνας είναι οι Σιόβας και Αυλωνίτης. Για την δεξιά πλευρά υπάρχει ο Σαλίνο ενώ για τα χαφ παίκτες όπως οι Ντοσεβί και Ντουρμάζ. Ο Ισπανός κόουτς πάντως θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα