«Ρόμα-Μπάγερν στο Κολοσσαίο»!

«Ρόμα-Μπάγερν στο Κολοσσαίο»!

«Ρόμα-Μπάγερν στο Κολοσσαίο»!

bet365

Ο Τζέιμς Παλότα άφησε άφωνη την Ιταλία λέγοντας πως θέλει να δώσει ένα ματς η Ρόμα στο... Κολοσσαίο!

Ο πρόεδρος των Τζαλορόσι έχει διάφορες ιδέες κατά καιρούς, υλοποιήσιμες ή μη. Αυτή που κατέβασε τώρα, όμως, μάλλον δεν μπορούσε να την φανταστεί κανείς.

«Εχω έναν μεγάλο στόχο. Να παίξει η Ρόμα με την Μπάγερν Μονάχου ή με την Μπαρτσελόνα στο Κολοσσαίο! Θα είναι ένα pay per view με 25 δολάρια για όλο τον κόσμο. Θα έχουμε, έτσι, 300 εκατομμύρια κόσμου που θα θέλουν να δουν αυτό το θέαμα και τα έσοδα θα διατεθούν σε ένα ίδρυμα που θα συσταθεί για την διατήρηση των αρχαίων στη Ρώμη»!

Η ιδέα του Παλότα είναι σίγουρα εντυπωσιακή αλλά είναι και τρελή, με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Ντάριο Φραντσεσκίνι, να δηλώνει: «Αν ο πρόεδρος της Ρόμα θέλει να συνεισφέρει για την διατήρηση αρχαίων μνημείων στην πρωτεύουσα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνει. Στο Κολοσσαίο, όμως, δεν γίνεται αγώνας ποδοσφαίρου. Ας μην λέμε αστεία...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα