Αθανασιάδης o MVP, Κάμπορα «Best Goal»

Gazzetta team
Αθανασιάδης o MVP, Κάμπορα «Best Goal»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ενώ το τέρμα του Χαβιέ Κάμπορα πήρε το βραβείο «Best Goal».

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο διπλό επί του Εργοτέλη (0-2), αφού σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, φέρνοντας τον Δικέφαλο στο +5 από τη 2η θέση. Όσο για τον Χαβιέ Κάμπορα, σκόραρε ένα εξαιρετικό τέρμα με ανάποδο ψαλίδι στο 2-2 με τον Πανιώνιο και το γκολ του ψηφίστηκε ως το καλύτερη της αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Για τον διαγωνισμό MVP

Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ) 68,11%

 

Λούκας Βιγιαφάνες (Παναιτωλικός) 19,54%

Απόστολος Γιάννου (Πανιώνιος) 12,35%


Για τον διαγωνισμό Best Goal:

Χαβιέ Κάμπορα (Βέροια) 61,85%

Λούκας Βιγιαφάνες (Παναιτωλικός) 21,74%

Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός) 16,41%

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα