Μπρέσεβιτς: «Ελπίζω να είναι η αρχή»

Μπρέσεβιτς: «Ελπίζω να είναι η αρχή»

Gazzetta team
Μπρέσεβιτς: «Ελπίζω να είναι η αρχή»

bet365

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε στη νίκη της ΑΕΚ επί του Αχαρναϊκού δηλώνει ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος τόνισε πως θέλει να σημειώσει ακόμα περισσότερα τέρματα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το γκολ. Ελπίζω να είναι η αρχή για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Ελπίζω να είναι η αρχή για εμένα προκειμένου να συνεχίσω έτσι. Αυτό που θέλω και ελπίζω είναι να μην έχω άλλους τραυματισμούς από εδώ και πέρα γιατί ήμουν άτυχος. Αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος που πέτυχα αυτό το γκολ και το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα», δήλωσε στην «SportDay», ο 27χρονος άσος.

«Σίγουρα ήταν δύσκολα με τον τραυματισμό μου. Αλλά είχα δίπλα μου όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Το τεχνικό τιμ, το ιατρικό τιμ, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές όλους. Δίπλα μου ήταν συνεχώς και ο κ. Δέλλας και οι συνεργάτες του. Τον ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο συμμετοχής που μου έδωσε ύστερα από την απουσία μου. Τον ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου έδωσε», πρόσθεσε.

Όσο για το αν το συγκεκριμένο γκολ ήταν το σημαντικότερο στην καριέρα του, είπε: «Δεν ξέρω αν είναι το πιο σημαντικό αλλά μου θύμισε το περσινό απέναντι στο Αιγάλεω. Εγώ αυτό που θέλω είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτός είναι και ο στόχος όλων μας, να βοηθάμε την ομάδα».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ ανέφερε: «Ο κόσμος είναι απλά φανταστικός. Δεν υπάρχουν λέξεις για να τον περιγράψεις. Είχα βρεθεί και πριν από λίγες ημέρες στο Μπραχάμι στα εγκαίνια του κλαμπ. Εκεί είδα ότι και εκτός γηπέδου υπάρχουν άνθρωποι που ζουν και αναπνέουν για την ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν πολλοί σύλλογοι στον κόσμο που να έχουν τέτοιους οπαδούς. Θέλουμε να χαίρεται ο κόσμος, θέλουμε να τους κάνουμε να χαμογελούν. Έτσι χαμογελάμε και εμείς».

Τέλος, μίλησε για τον ξεκάθαρο εδώ και καιρό στόχο. «Η κατηγορία είναι διαφορετική, αλλά ο στόχος που έχουμε είναι ο ίδιος. Αυτό που θέλουμε είναι μόνο να κοιτάμε μπροστά. Να κερδίσουμε την άνοδο στη Super League. Γιατί αυτή είναι η κατηγορία που ανήκει η ΑΕΚ και η ίδια η κατηγορία έχει ανάγκη την ομάδα μας. Εκεί πρέπει και οφείλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα και μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας όσον αφορά το πρωτάθλημα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα