Αγγελίδης: «Έχω σοκαριστεί με τους διαιτητές»

Αγγελίδης: «Έχω σοκαριστεί με τους διαιτητές»

Απόστολος Παγώνης
Αγγελίδης: «Έχω σοκαριστεί με τους διαιτητές»

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο gazzetta.gr μίλησε για τα κακώς κείμενα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, αλλά και για την προσπάθεια που θα κάνει προκειμένου να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης θεωρεί πως αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία για τον αθλητισμό είναι να παραμένει άγνωστο το αποτέλεσμα. Πριν, αλλά και κατά την διάρκεια ενός αγώνα. «Εγώ θεωρώ ότι αυτό που έχει αξία στο ποδόσφαιρο είναι όταν το αποτέλεσμα είναι άγνωστο. Όταν το αποτέλεσμα ενός αγώνα διαμορφώνεται από παράγοντες εξωαγωνιστικούς τότε το ποδόσφαιρο χάνει την αξία του».


Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί πως μ’ αυτή την κατάσταση χάνει την αξία του. «Σε αυτή την περίπτωση το ποδόσφαιρο στα μάτια των φιλάθλων χάνει την αξία του, στα μάτια των χορηγών επίσης χάνει την αξία του, στα μάτια των επενδυτών που έχουν βάλει χρήματα στο ποδόσφαιρο, επίσης χάνει την αξία του. Εμείς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την επένδυση που έχει γίνει στο σωματείο. Θα προσπαθήσουμε με τις δικές μας ενέργειες να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να μπει στον σωστό δρόμο και σε αυτό που θέλουν να το βλέπουν οι φίλαθλοι. Θέλουμε το ποδόσφαιρο να επηρεάσει ξανά θετικά την κοινωνία. Γιατί το ποδόσφαιρο πρέπει να επηρεάζει θετικά το ποδόσφαιρο όπως συνέβαινε παλαιότερα».


Ο Αγγελίδης ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ θα αντιδράσει και μάλιστα δυναμικά λέγοντας τα εξής: «Είμαστε προβληματισμένοι με όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες και θα κινηθούμε προς εκείνη την κατεύθυνση με συγκεκριμένες ενέργειες ώστε να προστατέψουμε την επένδυση που έχουμε κάνει. Δεν είμαι άνθρωπος που μιλά για να πει κάτι. Δεν είμαι πολιτικός που δίνει υποσχέσεις. Είμαστε αποφασισμένοι ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνουμε πράξεις και να μην αρκεστούμε στα λόγια. Σύντομα θα τις δείτε τις πράξεις. Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να σας πω με λεπτομέρειες τι σκεφτόμαστε να κάνουμε. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντίδρασης που όμως θα είναι ουσιώδεις. Όμως πάντα προς την κατεύθυνση να επηρεάσουμε θετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό θα το δείτε σύντομα».

Αν έχει σοκαριστεί με αυτά που γίνονται με τους διαιτητές είπε: «Έχω σοκαριστεί. Είχα ακούσει πολλά πριν έρθω εδώ, αλλά ναι με αυτά που βλέπω έχω σοκαριστεί. Πολλά πράγματα μου κάνουν εντύπωση. Αλλά ο ΠΑΟΚ μαζί με άλλες ομάδες που επιθυμούν να βλέπουν το ποδόσφαιρο να πηγαίνει επιτέλους στον σωστό δρόμο μπορούν και πρέπει να αναλάβουν δράση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα