Κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ!

Κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ!

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε με γκολάρα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν, τον κάλεσε για τα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Γαλλία!

Δεν ήταν μοναχά ο Γιάννης Αναστασίου που περίμενε πως και πως την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στην ενεργό δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο. Ο εκλέκτορας της Εθνικής Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν, είχε την ίδια... κάψα με τον Έλληνα προπονητή του Παναθηναϊκού, κάτι που αποδείχθηκε από την κλήση του Μπεργκ για τα παιχνίδια με Βοσνία(15/11-προκριματικά Euro 2016) και Γαλλία(φιλικό).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σκανδιναβών δείχνει για ακόμη μία φορά πόσο υπολογίζει τον επιθετικό του «τριφυλλιού», ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και να αποκτήσει τον ρυθμό που του λείπει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα