Χωρίς άκρα η Ρόμα

Χωρίς άκρα η Ρόμα

Χωρίς άκρα η Ρόμα

bet365

Ο Μαϊκόν δεν θα είναι έτοιμος για την Μπάγερν στο Μόναχο, ο Βασίλης Τοροσίδης δίνει μάχη και ο Ρούντι Γκαρσία ψάχνει λύσεις.

Ο Γάλλος τεχνικός υπολόγιζε ότι ο Μαϊκόν θα ήταν έτοιμος για την αναμέτρηση της Τετάρτης στη Βαυαρία αλλά τελικά δεν κατάφερε να προπονηθεί και θα λείψει ξανά. Για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, ο Τοροσίδης είναι στα όρια του μετά τον αγώνα με τη Νάπολι καθώς υπάρχει φόβος για μυικό τραυματισμό και την Δευτέρα ουσιαστικά δεν προπονήθηκε. Ο Γκαρσία θα τον περιμένει την Τρίτη αφού αν δεν αγωνιστεί ούτε αυτός, δεν θα υπάρχει λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο προπονητής των Ρωμαίων είναι σε απόγνωση και για το αριστερό άκρο της άμυνας αφού δεν εμπιστεύεται πλέον κανέναν εκ των Ασλεϊ Κόουλ και Χοσέ Χολέμπας αλλά θα πρέπει να επιλέξει έναν από τους δύο αφού ο Ούρμπι Εμάνουελσον δεν έχει δηλωθεί στο Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα