Νοκ αουτ με Φιορεντίνα Ρατς και Μακ

Νοκ αουτ με Φιορεντίνα Ρατς και Μακ

Gazzetta team
Νοκ αουτ με Φιορεντίνα Ρατς και Μακ

bet365

Χωρίς τους παίκτες που απαρτίζουν την αριστερή του πλευρά θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Φιορεντίνα. Ο Ρατς έχει υποστεί μια διάταση στον προσαγωγό, ενώ Μακ έχει θλάση πρώτου βαθμού.

Τα συνεχή παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη απαιτούν προσεκτική διαχείριση δυνάμεων κι έμψυχου δυναμικού. Έτσι, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Ο Ράζβαν Ρατς και ο Ρόμπερτ Μακ υπεβλήθησαν σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα του τραυματισμού τους. Ο Ρουμάνος υπέστη μια διάταση με οίδημα στην περιοχή του αριστερού προσαγωγού, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Πέμπτης και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους θα κριθεί από την αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται από το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Μακ έχει θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται στις 7-10 μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Σκόνδρας φόρεσε ποδοσφαιρικά παπούτσια για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Φιορεντίνα και ακολούθησε μέρος της προπόνησης, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Η προπόνηση της Τρίτης (04.11) έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα