Τα δύο πρόσωπα της Κέρκυρας!

Νίκος Μαρούδας
Τα δύο πρόσωπα της Κέρκυρας!

bet365

Από το εντυπωσιακό ξεκίνημα, στα τρία παιχνίδια και τον μόλις έναν βαθμό... Η Κέρκυρα, παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα σε αυτό τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και το gazzetta.gr εξηγεί το γιατί!

Για τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος η Κέρκυρα έμεινε μακριά από τις καλές εμφανίσεις, αλλά και από τις νίκες... Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ιονίου, έχει να κερδίσει από την 5η αγωνιστική και το μεγάλο διπλό στη Λιβαδειά, δηλαδή πριν την διακοπή για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας.

Μετά την διακοπή λοιπόν, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου γνώρισε την ήττα από την Καλλονή, την ήττα από τον Πλατανιά και πήρε έναν βαθμό στον Βόλο κόντρα στη Νίκη. Με εξαίρεση το ματς με τον Πλατανιά στην Κέρκυρα, τα άλλα δύο παιχνίδια είναι τα χειρότερα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, με τον τεχνικός της ομάδας να είναι αρκετά προβληματισμένος με την αποτελεσματικότητα της ομάδας του.

Το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, οι «Φαίακες» έδειξαν να επιστρέφουν στις εμφανίσεις προ διακοπής και το 3-0 άφηνε υποσχέσεις για το ματς με τη Νίκη Βόλου. Ωστόσο, στον Βόλο είδαμε και πάλι το άσχημο πρόσωπο των προηγούμενων αγωνιστικών.

Αυτό οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό στο γεγονός πως η ομάδα δεν είναι το ίδιο καλή στο δημιουργικό κομμάτι όπως στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Σε αυτό έχει έρθει να προστεθεί και η απουσία του Ναγιάρ στα τελευταία ματς, που σε όσα παιχνίδια έπαιξε μαζί με τον Χαβίτο ήταν από τους καλύτερους της Κέρκυρας. Επίσης, παρουσιάζεται και πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα των επιθετικών, καθώς Μαρκόβσκι και Καϊκούτ έχουν μαζί όσα γκολ έχει μόνος του ο Χαβίτο, τρία! Ενώ και στις τελικές προσπάθειες, οι Χαβίτο και Ναγιάρ έχουν συνολικά 26 (16 και 10 αντίστοιχα), ενώ οι δύο επιθετικοί της ομάδας έχουν μαζί 13 (7 ο Μαρκόβσκι, 6 ο Καϊκούτ).

Κάτι ακόμα που έχουμε παρατηρήσει στα τελευταία παιχνίδια είναι και η απουσία του Άνχελ Ρόχας από την εντεκάδα της Κέρκυρας. Κόντρα σε Καλλονή και Πλατανιά μπήκε αλλαγή, ενώ με την Νίκη Βόλου δεν αγωνίστηκε καθόλου. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που στην αρχή της χρονιάς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν φαίνεται πως είναι στις πρώτες επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου.
Όπως και να έχει, η Κέρκυρα από την αρχή της σεζόν έχει θέσει σαν στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Έτσι, ο Μιχάλης Γρηγορίου που γνωρίζει πως στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του δεν παρουσιάζει το πρόσωπο που θέλει, έχει μοναδικό στόχο κόντρα στον Παναιτωλικό μια ομάδα με τον ίδιο στόχο, την νίκη ώστε να πάρει βαθιά ανάσα και να μείνει στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα