Δώνης: «Οπωσδήποτε νίκη με Αϊντχόφεν»
Χαρούμενος για τις ευκαιρίες που παίρνει από τον Γιάννη Αναστασίου, παρουσιάστηκε ο Χρήστος Δώνης μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο.
«Μπορώ να ανταπεξέλθω σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας και ευχαριστώ τον προπονητή μου που με εμπιστεύεται για να μπορώ και εγώ να βοηθήσω την ομάδα. Βρίσκομαι ακόμη στην αρχή της καριέρας μου και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ σε πολλούς τομείς», τόνισε ο νεαρός μέσος σχετικά με την προσωπική του απόδοση.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, τόνισε: «Ο Ατρόμητος δεν μας απείλησε ιδιαίτερα. Κάναμε καλή εμφάνιση και θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα. Πήραμε μία σημαντική νίκη και τώρα που γυρίζει ο Μπεργκ θα μας βοηθήσει πολύ στα δύσκολα παιχνίδια με Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ».
Τέλος αναφέρθηκε και στο ματς της Πέμπτης, λέγοντας: «Ο αγώνας με την Αϊντχόφεν είναι κομβικής σημασίας πρέπει να νικήσουμε για να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης με Ντιναμό και Εστορίλ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
