Τα οφσάιντ που φωνάζει ο Αστέρας! (pics)

Gazzetta team
Τα οφσάιντ που φωνάζει ο Αστέρας! (pics)

bet365

Ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας και οι βοηθοί του τα έκαναν μαντάρα στην Τρίπολη με τους βοηθούς του διεθνή διαιτητή να έχουν πέντε λάθος υποδείξεις οφσάιντ. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα οφσάιντ για τα οποία φωνάζουν οι Αρκάδες.

Έντονα ήταν τα παράπονα του Αστέρα Τρίπολης για τις υποδείξεις τόσο του Ηλία Σπάθα όσο και των βοηθών του. Οι Αρκάδες διαμαρτύρονται δίκαια για πέντε οφσάιντ και το gazzetta.gr και σας τα παρουσιάζει.

Στο πρώτο ημίχρονο ο βοηθός Κοντιζάς τρεις φορές σταμάτησε λανθασμένα παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.

Η πρώτη φάση έγινε στο πέμπτο λεπτό όταν ο Ρόλε έκανε την μπαλιά για τον Μάσα ο οποίος έβγαινε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού με τον βοηθό να σηκώνει την σημαία για οφσάιντ.

Η επόμενη φάση έγινε στο 15ο λεπτό όταν ο Μουνάφο έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με μακρινή μπαλιά προσπάθησε να βρει τον Μάσα ο οποίος όμως υποδείχτηκε ξανά οφσάιντ.

Η τρίτη φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αστέρα ήταν στο 35' με τον Πάρα αυτή την φορά να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ,με τον Αργεντινό να καλύπτεται από τους αμυντικούς των πρωταθλητών Ελλάδος.

Λάθος αποφάσεις είχε και ο άλλος βοηθός του Σπάθα, ο Σωτηρόπουλος, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησε δύο φορές τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη.

Αρχικά στο 66' ο Λουί από τα δεξιά πήρε την μπάλα με την φάση να σταματάει και το ριπλέι να δείχνει τον Αργεντινό σε κανονική θέση.

Τελευταίο οφσάιντ για το οποίο διαμαρτύρονται οι Αρκάδες ήταν στο 90' όταν ο Μπαντιμπανγκά έφευγε στην αντεπίθεση με τον Σωτηρόπουλο να σηκώνει την σημαία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα