Δυσκόλεψε πολύ του Αμπέιντ για Παναθηναϊκό

Δυσκόλεψε πολύ του Αμπέιντ για Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Δυσκόλεψε πολύ του Αμπέιντ για Παναθηναϊκό

bet365

Οι πιθανότητες επιστροφής του Μεχντί Αμπέιντ φαίνεται ότι... εξανεμίζονται για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά το ματς με τη Σίτι στο Λιγκ Καπ, έπαιξε και στο πρωτάθλημα βασικός με τη Νιούκαστλ, στη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ, όπου αναδείχθηκε MVP!

Ο Αλγερινός άσος επρόκειτο να απασχολήσει πολύ σοβαρά τους “πράσινους” ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, από τη στιγμή εξάλλου που το προηγούμενο διάστημα έδειχνε παροπλισμένος στη Νιούκαστλ, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει ριζικά και το να φορέσει ξανά τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, μοιάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Αμπέιντ αφού αγωνίστηκε βασικός στη σπουδαία πρόκριση της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Σίτι μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ, πήρε το Σάββατο και για πρώτη φορά φέτος θέση στην αρχική ενδεκάδα στο πρωτάθλημα,. Κι αυτό μάλιστα όχι σε κάποιο... τυχαίο παιχνίδι, αλλά κόντρα στη Λίβερπουλ, όπου οι “καρακάξες” πανηγύρισαν και δεύτερη σερί πολύ μεγάλη νίκη, με τον ίδιο να παίρνει το βραβείο του MVP και να αποσπάει άκρως εγκωμιαστικά σχόλια από τον βρετανικό Τύπο, αφού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα