Πάει Κρήτη ο Ρατς (vid)

Πάει Κρήτη ο Ρατς (vid)

Gazzetta team
Πάει Κρήτη ο Ρατς (vid)

bet365

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ μπήκε τελικά ο Ρατς, που ζήτησε να δοκιμάσει το πόδι του και αύριο, με τον Αναστασιάδη να μην του χαλάει το χατήρι.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Εργοτέλη, μπήκε τελικά ο Ράζβαν Ρατς, που παρά τις ενοχλήσεις που είχε, ζήτησε να δοκιμάσει το πόδι του μέχρι και την τελευταία στιγμή. Έτσι, ο Ρουμάνος θα ταξιδέψει κανονικά στην Κρήτη, με τον Σπυρόπουλο να είναι σε ετοιμότητα, αν χρειαστεί να τον αντικαταστήσει. Από την άλλη, ο Γιάννης Σκόνδρας έκανε τρέξιμο ανεβάζοντας ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Φιορεντίνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Αγγελου Αναστασιάδη γυμνάστηκαν για περίπου μία ώρα κάνοντας ασκήσεις ζέσταμα με το καθιερωμένο κορόιδο, ασκήσεις τεχνικής και φυσικής κατάστασης. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο.

Αυτοί είναι οι Γλύκος, Ιτάνζ, Βίτορ, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Μάρτενς, Μαντούρο, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μακ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης, Περέιρα, Γκολάσα και Ρατς.

Δείτε το βίντεο της προπόνησης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα