Stop της Αστυνομίας στον Ατρόμητο

Stop της Αστυνομίας στον Ατρόμητο

Μάκης Σταθάτος
Stop της Αστυνομίας στον Ατρόμητο

bet365

Δεκτή την εισήγηση της Αστυνομίας στην απαγόρευση των φίλων του Ατρομήτου στη Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει: «Με απόφαση του αρμόδιου Υφυπουργού για θέματα Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού σήμερα αργά το απόγευμα γίνεται δεκτή η εισήγηση της Αστυνομίας και απαγορεύεται η μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς της ομάδας μας.

Ως γνωστόν στην σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας η ΠΑΕ Ατρόμητος ζήτησε να της χορηγηθούν εισιτήρια, αίτημα που έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά όχι από την Αστυνομία.

Κατόπιν τούτου η ΠΑΕ Ατρόμητος παρακαλεί τους φιλάθλους να μην μετακινηθούν μεμονωμένα ή οργανωμένα προς το γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα