Κάλαϊτζιτς: «Θα κάνουμε επέμβαση»

Κάλαϊτζιτς: «Θα κάνουμε επέμβαση»

Gazzetta team
Κάλαϊτζιτς: «Θα κάνουμε επέμβαση»

bet365

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια του αγώνα του ΟΦΗ με την Ξάνθη με τον Σέρβο άσο να μιλάει για τον τραυματισμό του.

«Η Ξάνθη είχε δοκάρι με τον Λουσέρο και πήγα πάνω στην μπάλα για να τη διώξω. Εκεί ένιωσα να πέφτουν πάνω μου 1-2 παίκτες. Δεν κατάλαβα καν τι έγινε. Ενιωσα πόνο, αλλά στην αρχή μόνο στα πλευρά. Νόμισα ότι έσπασα κάποιο πλευρό. Τελικά χτύπησα στην περόνη του ποδιού μου», ανέφερε αρχικά ο 36χρονος χαφ στη SportDay και πρόσθεσε:

«Ο γιατρός μού είπε ότι αυτή τη φορά το χτύπημα δεν είναι τόσο σοβαρό, αλλά είναι ευκαιρία να αφαιρέσουμε τη λάμα, μήπως έχει πειραχθεί. Ετσι θα προχωρήσουμε σε επέμβαση. Οταν χτυπάς στην τελευταία φάση του αγώνα, δεν λέγεσαι και τυχερός! Αλλά τι να κάνουμε. Πρέπει να κάνω υπομονή τώρα και θα δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα