Πετράκης: «Δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη»

Gazzetta team
Πετράκης: «Δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη»

bet365

Ένα δύσκολο ματς περιμένει να γίνει στην Κρήτη ο Γιάννης Πετράκης...Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε όμως πως θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει το καλύτερο από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Για εμάς είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε πως παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Έχει δύο σερί καλά αποτελέσματα. Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος και γιατί ο Πλατανιάς είναι καλά οργανωμένη ομάδα, αλλά και επειδή έχει βάθος ως ομάδα. Για τον κ. Χριστόπουλο, για εμένα δεν έχει καμία σημασία. Οι ομάδες παίζουν αντίπαλοι. Δεν υπάρχουν προσωπικά για εμένα στη μέση. Ο κάθε ένας θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Εμείς, θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια να είμαστε με τον καλύτερό μας εαυτό και ετοιμότητα και μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια να κερδίσουμε ό,τι δικαιούμαστε από κάθε παιχνίδι»,

Για τη βελτίωση του ΠΑΣ: «Νομίζω πως όλοι μας δουλεύοντας κάθε μέρα, είναι να βελτιώσουμε την ομάδα. Καμία φορά αυτά που επιλέγουμε μπορεί να μην έχουν αποτέλεσμα. Θα πρέπει κάθε μέρα να είμαστε με ανοιχτό μυαλό και να κάνουμε καλές εκτιμήσεις. Πρέπει να εξελίσσουμε αυτά που έχουμε στα χέρια μας. Αυτή η διαδικασία δεν σταματάει ποτέ. Μέσα από αυτή την καθημερινότητα και την εργασία προσπαθούμε να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο για να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε με βάση την εικόνα μας».

Για το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Για εμένα το πιο σημαντικό μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι πως έχοντας κάνει αρκετές αλλαγές και αλλάζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τη δομή της ομάδας, δεν άλλαξε η φυσιογνωμία μας και η εικόνα μας. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι παίκτες προσπαθούν και ξέρουν τι θέλουμε. Είναι σημαντικό που παρουσιάσαμε μία ανταγωνιστική ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό δεν λέει τίποτα όμως, αν νομίζουμε πως πετύχαμε κάτι σπουδαίο με τον ΠΑΟΚ και δεν έχει συνέχεια. Μας βοηθάει ψυχολογικά και πρέπει να έχουμε συνέχεια».

Για την Κρήτη που επιστρέφει: «Είμαι περήφανος που προέρχομαι από την Κρήτη. Είναι μεγάλη η χαρά μου να επιστρέφω εκεί. Από την άλλη αυτό που είναι σίγουρο στο μυαλό μου, είναι πως πρέπει να είμαι συνεπής για να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα